Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών


Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών
Κατασχέθηκαν -105,2- γραμμάρια ηρωίνης και -20- ναρκωτικά δισκία
Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος τριών (3) ημεδαπών
Συνελήφθη, στις 17-2-2018 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, 30χρονος ημεδαπός για διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης στις 14-2-2018, παρέδωσε δέμα σε εταιρεία ταχυμεταφορών με σκοπό την αποστολή του στην Άρτα. Όπως διαπιστώθηκε το δέμα περιείχε -105,2- γραμμάρια ηρωίνης και -20- ναρκωτικά χάπια, τα οποία ακολούθως κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ταξίδεψε από την Άρτα με σκοπό να προμηθευτεί από την περιοχή των Αχαρνών, ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες στην συνέχεια επιχείρησε να αποστείλει ταχυδρομικώς, στον εαυτό του. Στις 17-2-2018 επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του, την στιγμή που μετέβη εκ νέου στο κατάστημα προκειμένου να διευθετήσει θέμα που αφορούσε στην αποστολή του δέματος.
Περαιτέρω, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, την τελευταία πενταετία, προέβαινε συστηματικά, ακολουθώντας την ίδια τακτική, στην αποστολή δεμάτων, με περιεχόμενο ναρκωτικές ουσίες και αποδέκτη τον ίδιο, ενώ εξακριβώθηκε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθεύονταν από τρείς (3) ημεδαπούς (δύο γυναίκες ηλικίας 47 και 51 ετών και ένας 39χρονος άνδρας) στην περιοχή των Αχαρνών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία.
Σημειώνεται ότι, η 47χρονη συνελήφθη πρόσφατα για κατοχή ηρωίνης και έχει προφυλακιστεί σε κατάστημα κράτησης.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: