Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη 29χρονος κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε ανηλίκους


Συνελήφθη 29χρονος κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε ανηλίκους
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 3-2-2018 στη Δάφνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος προ δεκαπενθημέρου είχε προσεγγίσει, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, ανήλικη με την οποία κανόνισε συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) και έκαναν χρήση αυτών, από κοινού.
Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και έτερης ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις ανήλικες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.
Στην κατοχή του 29χρονου, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, βάρους -3,6- γραμμαρίων
  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους -1- γραμμαρίου
  • δύο (2) αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
  • ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • μία (1) φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( usb stick )
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση της συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: