ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

POLICE NEWS

POLICE     NEWS
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DIAVATAKIS WEB RADIO

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και ηπειρωτικής και νησιωτικής Χώρας

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και ηπειρωτικής και νησιωτικής Χώρας
Συνελήφθησαν τέσσερα (4) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας και ένας (1) ημεδαπός
Κατασχέθηκαν -3.902- γραμμάρια κοκαΐνης, -64- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των -144.530- ευρώ, ένα (1) πιστόλι, φυσίγγια κ.λπ.
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και ηπειρωτικής και νησιωτικής Χώρας.
Συνελήφθησαν στις 02-03-2018 έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρο, Κυψέλη, Ίλιον), τέσσερα (4) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 33 και 36 ετών και ένας 61χρονος ημεδαπός.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των δραστών και εξακριβώθηκε η εγκληματικής τους δράση καθώς και οι ρόλοι τους στην διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών.
Επιπλέον, εξακριβώθηκαν οι χώροι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήρια, καθώς και οι χώροι αποθήκευσης και απόκρυψης (καβάτζες) των ναρκωτικών.
Αποκαλύφθηκε μάλιστα ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού αυτοκινήτου, που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Επιπλέον βρέθηκαν χρηματικά ποσά τοποθετημένα σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός επιτραπέζιου Η/Υ, καθώς και εντός ειδικής κρύπτης σε ντουλάπα.
Επίσης και όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, η σπείρα απέστελλε ποσότητες ναρκωτικών στην ηπειρωτική και νησιωτική Χώρα μέσω ταχυμεταφορών.
Έπειτα από έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -3.902,3- γραμμαρίων
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -64- γραμμαρίων
  • Το χρηματικό ποσό των -144.530- ευρώ
  • Τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
  • Δύο (2) μοτοσυκλέτες
  • Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας
  • Δέκα (10) κινητά τηλέφωνα
  • Πλήθος συσκευασιών για τυποποίηση ναρκωτικών
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: