ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

POLICE NEWS

POLICE     NEWS
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DIAVATAKIS WEB RADIO

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

35χρονος έταζε στα θύματα του διορισμό σε Δημόσια Επιχείρηση έναντι αμοιβής


35χρονος έταζε στα θύματα του διορισμό σε Δημόσια Επιχείρηση έναντι αμοιβής 
Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για απάτες σε βάρος πολιτών με το πρόσχημα διορισμού τους σε Δημόσια Επιχείρηση
Εξιχνιάσθηκαν τρείς (3) περιπτώσεις
Το χρηματικό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δραστηριότητα ανέρχεται στις -14.000- ευρώ
Συνελήφθη στις 2-3-2018 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 35χρονος ημεδαπός, για απάτες με το πρόσχημα διορισμού σε Δημόσια Επιχείρηση.
Ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας, αναφορικά με τη δράση του 35χρονου, προέκυψε ότι ο δράστης από το 2015 εντόπιζε ανυποψίαστους πολίτες τους οποίους έπειθε ότι μπορεί να διαμεσολαβήσει για τον διορισμό τους, ζητώντας από αυτούς να του καταβάλλουν χρηματικά ποσά ως διαδικαστικά έξοδα.
Ως προς το χρονικό της σύλληψης, ο 35χρονος στις 2-3-2018 επικοινώνησε με ένα από τα θύματά του προκειμένου να του ζητήσει επιπλέον το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης του ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε αποσπάσει, σε προγενέστερο χρόνο, -500- ευρώ.
Στη συνέχεια, αφού ορίστηκε σχετικό ραντεβού στην Ηλιούπολη, προσημειώθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό και μετά την παράδοση αυτού, συνελήφθη.
Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξιχνιάσθηκαν από το 2015 άλλες δύο (2) απάτες σε βάρος πολιτών, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: