ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

POLICE NEWS

POLICE     NEWS
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DIAVATAKIS WEB RADIO

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Αποκλεισμός ομάδων από το σχολικό πρωτάθλημα λόγω επεισοδίων

yp 16b 400
 Αποκλεισμός ομάδων 
από το σχολικό πρωτάθλημα 
 λόγω επεισοδίων
Την Τετάρτη 14 Μαρτίου πριν τη λήξη της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα, στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ σχ. έτους 2017-2018, μεταξύ των ομάδων του 16ου ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς στο γήπεδο Τριανδρίας  κατά τον οποίο οι ομάδες σημείωσαν ισοπαλία με σκορ 1-1 και θα ακολουθούσε η διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη νικητή, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ εξωσχολικών ατόμων τα οποία εισήλθαν ξαφνικά στις κερκίδες  με μερίδα παραβρισκόμενων μαθητών των δύο σχολείων οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα. Ο υπεύθυνος από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (  Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) ειδοποίησε την αστυνομία η οποία κατέφθασε άμεσα με αποτέλεσμα  οι εμπλεκόμενοι να τραπούν σε φυγή.
Η αρμόδια Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης εφαρμόζοντας  το Κεφάλαιο 14 της Υ.Α. 190677/Δ5/10-11-2016 (Φ.Ε.Κ. 3754/τ. Β΄/2016)όπως τροποποιήθηκε και ισχύει αποφάσισε τον αποκλεισμό των δυο σχολικών ομάδων από τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ θα συνεδριάσει άμεσα για την επιβολή ποινής.
Από τους τέσσερις προγραμματισμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες στον ίδιο χώρο, οι υπόλοιποι τρεις διεξήχθησαν κανονικά.
Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την  απαράδεκτη ενέργεια των εξωσχολικών δραστών να αμαυρώσουν την αθλητική δραστηριότητα των μαθητών, ενέργεια που καμία σχέση δεν έχει με τη σχολική ζωή και  με το αθλητικό πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: