Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συνελήφθη, 31χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, 31χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, στο Ηράκλειο
Η σύλληψη του είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο
Κατασχέθηκε, σχεδόν 1,5 κιλό κάνναβης και δέκα (10) φυτά κάνναβης
Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ζυγαριές ακριβείας και κυνηγετικό όπλο
Συνελήφθη, στις (29.05.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στις (29.05.2018) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία ιδιοκτησίας του 31χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 1.362 γραμμάρια κάνναβης,
  • 10 φυτά κάνναβης, τα οποία καλλιεργούνταν μέσα σε γλάστρες,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: