Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.


Συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.
Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., κατά το τελευταίο 48ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:
  • Συνελήφθη πρωινές ώρες της 21-11-2014 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, μεσημβρινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφαίρεσαν από κατάστημα (καφέ) στο κέντρο της πόλης, την τσάντα 24χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
  • Αστυνομικός ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, με τη συνδρομή συναδέλφων του της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβε μεσημβρινές ώρες της 22-11-2014 στο κέντρο της πόλης, 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε από τσαντάκι 39χρονου ημεδαπού ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
  • Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας βραδινές ώρες της 22-11-2014, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, δύο ημεδαποί ηλικίας 36χρονων αμφότεροι, διότι ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν από κοινού, από την περιοχή της Καλαμαριάς, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού.
  • Βραδινές ώρες χθες (22-11-2014), συνελήφθη 47χρονος ομογενής, διότι διέρρηξε σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου, απ’ όπου αφαίρεσε διάφορα προϊόντα.
  • Μεσημβρινές ώρες της 21-11-2014, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης, μετέβησαν με αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ σε οικία στην περιοχή της Ευκαρπίας, στην οποία διαμένει 37χρονη ημεδαπή, όπου διαπιστώθηκε ότι με τη χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης από καλώδια, προέβαινε σε κλοπή ρεύματος από παρακείμενη κολώνα της Δ.Ε.Η., οπότε και συνελήφθη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: