Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Σύλληψη 76χρονης για «Διευκόλυνση ακολασίας άλλων» ή αλλιως ΤΣΑΤΣΑ!!!!


Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση
οι αστυνομικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό μη νόμιμων «οίκων ανοχής» και ατόμων που εκδίδονται παράνομα
σε υπαίθριους χώρους
Συνελήφθη μία γυναίκα για τη λειτουργία 
«οίκου ανοχής» χωρίς την απαιτούμενη άδεια

Βεβαιώθηκαν δώδεκα (12) παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων»
Αιφνιδιαστικός έλεγχος που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη της υπεύθυνης, η οποία λειτουργούσε την επιχείρηση, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Πρόκειται για 76χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος της 24χρονης αλλοδαπής ιδιοκτήτριας που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διευκόλυνση ακολασίας άλλων».
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, στον παράνομο οίκο ανοχής είχε εγκατασταθεί και εκδιδόταν 31χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποία βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Επίσης, νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της 15/16-11-2014, πραγματοποιήθηκαν στοχεύμενοι έλεγχοι για τον εντοπισμό ατόμων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν συνολικά έντεκα (11) παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».
Οι έλεγχοι και οι συντονισμένες δράσεις θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: