Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αθήνα,Παπάγου,,,...Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για κλοπές από οικίες στην περιοχή του Παπάγου Εξιχνιάσθηκαν εννέα (9) περιπτώσεις

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για κλοπές από οικίες στην περιοχή του Παπάγου
Εξιχνιάσθηκαν εννέα (9) περιπτώσεις
Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 13-11-2014 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Παπάγου, ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος νωρίτερα είχε διαρρήξει αποθήκη διαμερίσματος πολυκατοικίας στην περιοχή του Παπάγου, από την οποία αφαίρεσε πλήθος ασημικών και μία 26χρονη ομοεθνής του, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, το τελευταίο τετράμηνο τουλάχιστον διέπραττε κλοπές από οικίες στην περιοχή του Παπάγου. Ειδικότερα, εντόπιζαν οικίες που οι ένοικοί τους απουσίαζαν, παραβίαζαν κύριες εισόδους ή παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτές και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα κλπ.
Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αξιόποινα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: