Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη,Μενεμένη,,,,Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Μενεμένη έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου Οι συλλήψεις αφορούν στη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Μενεμένη
έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα
με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου
Οι συλλήψεις αφορούν στη διενέργεια
απαγορευμένων τυχερών παιγνίων
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 20-11-2014, αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου στη Μενεμένη, κατά τον οποίο συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, 39χρονος ημεδαπός – προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, που συνελήφθη, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία είκοσι πέντε (25) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε τρεις (3) εκ των οποίων διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι τόσο ο χώρος του καταστήματος όσο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που λειτουργούσε ως παιγνιομηχάνημα δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή.
Από το κατάστημα κατασχέθηκαν τόσο οι τρεις (3) υπολογιστές στους οποίους διεξάγονταν τα παίγνια, όσο και ο κεντρικός υπολογιστής που τους έλεγχε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: