Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και εξύβριση, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας


Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και εξύβριση, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας
Συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις (4) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση, κατά περίπτωση
Συνελήφθη στις (09-11-2015) το μεσημέρι στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και εξύβριση.
Επιπλέον, συνελήφθησαν τέσσερις (4) ακόμη ημεδαποί, μία 52χρονη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, καθώς και μία 43χρονη, μία 23χρονη & ένας 21χρονος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας, μετά από επεισόδιο που εξελίχθηκε, μεταξύ του 48χρονου και της 52χρονης συζύγου του από τη μία πλευρά και από την άλλη, της οικογένειας 53χρονου ημεδαπού (43χρονη, 23χρονη & 21χρονος), λόγω κτηνοτροφικών διαφορών, ο 48χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 53χρονο.
Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: