Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπές από οικίες στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη Εξιχνιάσθηκαν δεκαπέντε (15) περιπτώσεις


Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπές από οικίες
 στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη
Εξιχνιάσθηκαν δεκαπέντε (15) περιπτώσεις
Συνελήφθη, ύστερα από αναζητήσεις, μεσημβρινές ώρες της 6-11-2015 στο Πόρτο Ράφτη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με 33χρονο ομοεθνή συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή από την οποία αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα.
Κατά τον έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, τα αφαιρεθέντα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Μαρκόπουλου, οι δράστες από τον Αύγουστο του τρέχοντός έτους, εντόπιζαν οικίες στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη και στη συνέχεια, αφού παραβίαζαν τις εισόδους τους, αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και ενδύματα.
Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, μια τηλεόραση και μια φωτογραφική μηχανή τα οποία και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους.
Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι οι δύο ανωτέρω έχουν διαπράξει άλλες δεκαπέντε (15) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: