Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σλοβενίας για πορνογραφία ανηλίκων


Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σλοβενίας για πορνογραφία ανηλίκων
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης,
 με υλικό παιδικής πορνογραφίας
Συνελήφθη στις (30.10.2015) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Σλοβενίας, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 27χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή, ένας (1) φορητός σκληρός δίσκος αποθήκευσης και δύο (2) κάρτες αποθήκευσης.
Από τον επιτόπιο έλεγχο σε προσβάσιμους φακέλους του ηλεκτρονικού υπολογιστή, διαπιστώθηκε η παραγωγή και η κατοχή από τον 27χρονο, φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: