Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων
Κατασχέθηκαν συνολικά -8.772- λαθραία πακέτα τσιγάρα, -706- συσκευασίες καπνού καθώς και -10.312- γραμμάρια μη συσκευασμένου καπνού
Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερα (4) άτομα για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθησαν στις 16-6-2017 στο κέντρο Αθηνών, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 38 ετών, για κατοχή λαθραίου και μη συσκευασμένου καπνού. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να μεταφέρουν εντός οχήματος πλαστικές σακούλες περιέχουσες καπνό βάρους -10.312- γραμμάρια καπνού.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
  • Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-6-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας, ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν να μεταφέρει -227- πακέτα τσιγάρα και -5- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από τον νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
  • Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 18-6-2017 στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της ομάδας Παρεμπορίου του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας να μεταφέρει -39- πακέτα λαθραία τσιγάρα. Επιπλέον, από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8.506- πακέτα τσιγάρα και -701- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από τον νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: