Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός
 για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν περισσότερα 
από (840) γραμμάρια ηρωίνης
Οι συνεχείς έλεγχοι αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό ποσότητας ηρωίνης και τη σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού διακινητή.
Σε βάρος του συλληφθέντα, αλλά και ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες στις (14-06-2017), κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος αλλοδαπός στην περιοχή του Ευόσμου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (843) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε παραλάβει ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας από συνεργό του σε γειτονική χώρα με σκοπό να τα διαθέσει στη Χώρα μας.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας που κατείχε ο δράστης, εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: