Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Κορινθία


Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία
 σε βάρος ηλικιωμένης στην Κορινθία
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
 για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο
Συνελήφθη, στις (19.2.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, 22χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα (1) άτομο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, προέκυψε ότι ο 22χρονος, μαζί με ακόμη ένα (1) συνεργό του, στις (19.2.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με την χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ο 22χρονος, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 22χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: