Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έναντι αντιτίμου, έξωθεν κέντρων διασκεδάσεως



Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για 

παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης 

οχημάτων σε δημόσιο χώρο έναντι 

αντιτίμου, έξωθεν κέντρων διασκεδάσεως

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, βραδινές ώρες της 18-12-2015 και πρώτες πρωινές ώρες 19-12-2015, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στο Ν. Ψυχικό και στο Κολωνάκι.
Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη οκτώ (8) συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις (3) ως υπεύθυνοι καταστημάτων και οι πέντε (5) ως παρκαδόροι.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια και λοιπούς δημόσιους χώρους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: