Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 22 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 22 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη στις (23-12-2015) το πρωί, στο Διδυμότειχο, απ ό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 40 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες, που οδηγούσε ο δράστης, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες.
Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος 40χρονου περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος, που οδηγούσε ο δράστης ήταν πλαστές.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σημειώνεται ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στην ενδοχώρα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: