Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία μέλη σπείρας διαρρηκτών


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία μέλη σπείρας διαρρηκτών
Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντός καταστήματος ενδυμάτων , το οποίο είχαν προηγουμένως διαρρήξει
Συνελήφθησαν σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδας Π.Κ.Ε. προτού προλάβουν να προβούν σε αφαίρεση εμπορεύματος από το εσωτερικό της επιχείρησης
Κατασχέθηκαν (2) οχήματα που χρησιμοποίησαν 
οι δράστες για τη μετακίνησή τους
Χάριν στην άμεση κινητοποίηση πληρώματος περιπολικού την Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε, απετράπη η κλοπή εμπορεύματος από κατάστημα ενδυμάτων και επετεύχθη η αυτόφωρη σύλληψη τριών νεαρών μελών σπείρας διαρρηκτών.
Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες, ηλικίας 28,22, και 29, σε βάρος των οποίων, αλλά και ενός ακόμη συνεργού τους, ο οποίος έχει ήδη ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, για το αδίκημα της «Απόπειρας κλοπής κατά συναυτουργία».
Συγκεκριμένα, ξημερώματα στις (25-07-2015), στην περιοχή της Τούμπας οι συλληφθέντες, αφού διέρρηξαν την κεντρική πόρτα της επιχείρησης, εισήλθαν παράνομα στο εσωτερικό της, με σκοπό την αφαίρεση του υπάρχοντος εμπορεύματος.
Πλησίον του τόπου όπου έλαβε χώρα το συμβάν, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοκίνητα, τα οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν για τη μετακίνησή τους.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: