Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Συνελήφθη, 26χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη, 26χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο
Η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο
Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 
1 κιλό και 648 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη, στις (19.04.2018) στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, στις (19.04.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίσθηκε ο 26χρονος κατά το χρόνο που είχε εξέλθει από οικία την οποία όπως προέκυψε χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.
Ακολούθησε έρευνα στην εν λόγω οικία, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1648,4 γραμμαρίων, ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: