Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 6χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε βραδινές ώρες της 27-4-2017 εντός κάδου απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 6χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε βραδινές ώρες της 27-4-2017 εντός κάδου απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα
Δράστης είναι ο 61χρονος πατέρας της
Για το θύμα είχε δηλωθεί εξαφάνιση και ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού AMBER ALERT
Μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα, εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 6χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε βραδινές ώρες της 27-4-2017 εντός κάδου απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα. Σημειώνεται ότι για το θύμα είχε δηλωθεί εξαφάνιση την ίδια ημέρα.
Δράστης είναι ο 61χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.
Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, ο δράστης, πρωινές ώρες της 27-4-2016 κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας, την εξαφάνιση της ανήλικης κόρης του. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ανωτέρω Υπηρεσία και συγκροτήθηκαν άμεσα Αστυνομικές ομάδες για την αναζήτηση της ανήλικης και την συλλογή στοιχείων που αφορούσαν τα πραγματικά περιστατικά της εξαφάνισης της. Παράλληλα με τις έρευνες, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενεργοποίηση του συστήματος AMBER ALERT.
Από την συνδυαστική αξιολόγηση όλων των ευρημάτων και από την έρευνα προσώπων και χώρων, προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης εγκληματικής ενέργειας, με βασικό ύποπτο τον 61χρονο.
Ακολούθως, συνεχίστηκαν οι έρευνες και βραδινές ώρες της 27-4-2017, βρέθηκε η σορός του θύματος εντός σακούλας, σε κάδο απορριμάτων κοντά στον τόπο κατοικίας του, στην Αγία Βαρβάρα.
Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, η ανήλικη δεν έφερε εμφανείς εξωτερικές κακώσεις και ο θάνατος ήταν ασφυκτικός.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: