Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής,
 ο οποίος λειτουργούσε σε διαμέρισμα 
στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Συνελήφθη η 47χρονη 
ιδιοκτήτρια – διαχειρίστρια του διαμερίσματος
Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθη η 47χρονη ιδιοκτήτρια – διαχειρίστρια τους διαμερίσματος, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της Μαστροπείας και της παράβασης του Νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η συλληφθείσα προήγαγε στην πορνεία και ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών, που εκδίδονταν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής , που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες στις (22-12-2016), εντοπίστηκαν 27χρονη ομογενής και 26χρονη ημεδαπή, τις οποίες είχε εγκαταστήσει η υπεύθυνη της “επιχείρησης” στο διαμέρισμα, με σκοπό την επ’ αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.
Η συλληφθείσα , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: