Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές από καταστήματα στην περιοχή Καλάμου και Ωρωπού


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές 
από καταστήματα 
στην περιοχή Καλάμου και Ωρωπού
Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός 
και αναζητούνται δύο (2) επιπλέον μέλη της σπείρας
Εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 25-7-2016 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ωρωπού, ένας 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, άμεση συνέργεια στη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, υπόθαλψη εγκληματία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Συνεργοί του ανωτέρω στην ίδια υπόθεση, είναι δύο (2) επιπλέον άτομα, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα δύο αναζητούμενα μέλη της σπείρας, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο που τους είχε παραχωρήσει ο συλληφθείς, προέβαιναν συστηματικά σε κλοπές από καταστήματα στην παραλιακή ζώνη Ωρωπού και Καλάμου.
Από τα καταστήματα αφαιρούσαν μεταλλικά βαρέλια μπύρας, καθώς και τους μηχανισμούς αυτών, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν στον συλληφθέντα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας κάβας ποτών και διανομής.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί έξι (6) κλοπές, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: