Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου


Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί
 για πλαστογραφία
 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν 
με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία
Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τρείς αλλοδαποί, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, στις (18.05.2015) το πρωί, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας (49χρονος και 21χρονη) για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Συγκεκριμένα, ο 49χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ρωσίας και η 21χρονη Αρχών Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας.
Επιπλέον, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, διότι επέδειξε πλαστά ταξιδωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, με σκοπό να αναχωρήσει από τη χώρα έχοντας για προορισμό τη Γερμανία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: