Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη, 27χρονος ημεδαπός για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κιλό κάνναβης

Συνελήφθη, 27χρονος ημεδαπός 
για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά
Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κιλό κάνναβης
Συνελήφθη, στις (27.03.2015) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 27χρονος ημεδαπός, για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, εντόπισαν τον 27χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.
Ο 27χρονος προκειμένου αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και κατά τη διαφυγή του απέρριψε από το όχημα μια συσκευασία, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, περιέχουσα ποσότητα κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού.
Ο ανωτέρω συνελήφθη εκ των υστέρων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιάς.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: