Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Petros Pavlou - S' Agapo toso polu (Official video clip 2014)



Ο Πέτρος Παύλου γεννήθηκε και κατοικεί στα Γιαννιτσά. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και πιο συγκεκριμένα με τα τύμπανα, τελικά όμως τον κέρδισε το τραγούδι και έτσι άρχισε να γράφει τραγούδια τα οποία και κράτησε.

Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά σε ηλικία 20 ετών σε μαγαζιά των Γιαννιτσών και στην συνέχεια σε διάφορα μαγαζιά της Κοζάνης και της Καστοριάς. Έως σήμερα έχει στο ενεργητικό του πολλές live εμφανίσεις σε clubs και χώρους της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πέτρος Παύλου δεν είναι μόνο τραγουδιστής, αλλά άρχισε να κάνει και τα πρώτα του βήματα σαν στιχουργός, αφού η πρώτη του δουλειά το 2010 φέρει την υπογραφή του στον στίχο και έχει τίτλο «Για σένα με αγάπη». Τώρα, μετά από 3 χρόνια έρχεται με μια νέα δουλειά σε μουσική Γιάννη Παύλου και στίχους Αλέξανδρου Αντωνόπουλου και σε ενορχήστρωση - παραγωγή του γνωστού συνθέτη Άκη Μελή.

Ο Πέτρος Παύλου ανήκει πλέον στο δυναμικό της Dusty Records, από όπου και κυκλοφορεί την νέα του δουλειά, σε μορφή Digital Single, με τίτλο “Άντε να δούμε”. 


ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
παρακατω εχει το σημα του face

Δεν υπάρχουν σχόλια: