Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπιτας ΑΣ Μακεδών Βέροιας


 Κοπή Βασιλόπιτας ΑΣ Μακεδών Βέροιας 
Σάββατο 4 2 2017 στις 5 μ.μ. - 7 μ.μ.
Φιλίππειο Αθλητικό Κέντρο

Η κοπή της Βασιλόπιτας θα γίνει στην αίθουσα (Δ4) θα χαρούμε να είστε όλα τα μέλη του συλλόγου και οι φίλοι σας με της οικογένειες τους όλοι κοντά μας.την όμορφη αυτήν εορταστική εκδήλωση θα την συνοδεύει 'ενας πλούσιος μπουφές και μια πλήρη διαμορφωμένη αίθουσα ώστε να περάσουμε αυτό το 2 ωρο όσο καλύτερα και χαρούμενα μπορούμε σε ένα πλήρες οικογενειακό περιβάλον. σας περιμένουμε όλους

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ   ΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ ---ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από Ιερό Ναό στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας


Εξιχνιάσθηκε κλοπή από Ιερό Ναό στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία
Εξιχνιάσθηκε κλοπή που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 02-01-2017, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, της τοπικής κοινότητας Γαβρακίων Δομοκού Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού.
Ειδικότερα ο 30χρονος, έθραυσε τζάμι παραθύρου του ανωτέρω Ιερού Ναού και αφαίρεσε από το παγκάρι του το χρηματικό ποσό των (100) περίπου ευρώ σε κέρματα.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα στο Βόλο, κατηγορούμενα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών


Συνελήφθησαν πέντε άτομα στο Βόλο, κατηγορούμενα για τα, 
κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών
Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, ένα ξίφος και το συνολικό χρηματικό ποσό των (3.305) ευρώ
Συνελήφθησαν, στις (30-01-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, πέντε άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 22 έως 39 ετών και μία 20χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες των δραστών, κατά τις οποίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • εννέα νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (92,83) γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης,
  • υπολείμματα καύσης κάνναβης, συνολικού βάρους (144,7) γραμμαρίων,
  • ένα ξίφος με μήκος λάμας (45) εκατοστών,
  • τέσσερις τρίφτες,
  • δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές,
  • δέκα κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των (3.305) ευρώ.
Παράλληλα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 39χρονος υπήκοος Αλβανίας είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Συνελήφθησαν δυο άτομα σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθησαν δυο άτομα σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν στις (30-01-2017) το πρωί σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Γρεβενών και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κοζάνης, δυο (2) ημεδαποί, 34 και 39 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 39χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δισκία ναρκωτικών χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ σε νομότυπη έρευνα στην οικία του 34χρονου βρέθηκαν -4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Συνελήφθησαν τρείς (3) υπήκοοι Αλγερίας για κλοπές από οχήματα στην Βορειοανατολική Αττική


Συνελήφθησαν τρείς (3) υπήκοοι Αλγερίας για κλοπές από οχήματα στην Βορειοανατολική Αττική
Κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος κλοπιμαίων (κινητά τηλέφωνα, ενδύματα σε θήκες, γυαλιά ηλίου, tablet , φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας, βαλίτσες κλπ)
Εξιχνιάσθηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, στις 26-1-2017 στον Χολαργό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ), τρείς (3) υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 22, 32 και 43 ετών για κλοπές από οχήματα στη Βορειοανατολική Αττική.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες στην ανωτέρω περιοχή, πολίτης αντιλήφθηκε δύο άτομα να επιχειρούν να διαρρήξουν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Ακολούθως, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποίησαν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή εντοπίζοντας τους δράστες εντός αυτοκινήτου και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού.
Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, στο όχημα καθώς και στη κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των -194- ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ένα (1) tablet, ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο (2) βαλίτσες, τα οποία είχαν νωρίτερα αφαιρεθεί από την περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία ενός εκ των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ενδυμάτων σε θήκες, γυαλιά ηλίου, τρία (3) τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας, ένα (1) tablet , πλήθος φορτιστών κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ.
Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.
Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργού, εξιχνιάσθηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών από οχήματα σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής (Παπάγου, Χολαργό και Αγία Παρασκευή).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη 27χρονος στην Ημαθία για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων

Συνελήφθη 27χρονος στην Ημαθία για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλές αδασμολόγητες συσκευασίες πακέτων τσιγάρων και καπνού
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην Ημαθία έναν άντρα, για λαθρεμπόριο σημαντικής ποσότητας καπνικών προϊόντων.
Πρόκειται για έναν 27χρονο υπήκοο Πακιστάν, σε βάρος του οποί ου αλλά και 26χρονου ομοεθνή του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στις (28-01-2017) το μεσημέρι, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Ημαθίας να κατέχουν και να διαθέτουν από κοινού προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες αδασμολόγητες συσκευασίες πακέτων τσιγάρων και καπνού.
Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που ακολούθησε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 27χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 725 πακέτα τσιγάρων και
  • 223 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 11 κιλών και 150 γραμμάριων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.
Σημειώνεται ότι ο 26χρονος προ του αστυνομικού ελέγχου διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων και καπνού θα αποσταλούν στις αρμόδιες Αρχές, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δραστηριοποιούταν στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δραστηριοποιούταν στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από (380) γραμμάρια κάνναβης
Η εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών.
Πρόκειται για 40χρονο αλλοδαπό υπήκοο Νιγηρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (28-01-2017) στο κέντρο της πόλης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (3) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (275,70) γραμμαρίων τα οποία προόριζε για εμπορία και
  • (1) κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (42) μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (113,1) γραμμαρίων και
  • Το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Τα σκάγια διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα της οικίας 42χρονου και τον τραυμάτισαν



Τα σκάγια διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα της οικίας 42χρονου και τον τραυμάτισαν 
Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός στην Αμαλιάδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Ο δράστης πυροβόλησε με κλεμμένο κυνηγετικό όπλο προς την οικία 42χρονου ημεδαπού
Τα σκάγια διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα της οικίας και τραυμάτισαν τον παθόντα σε διάφορα μέρη του σώματός του
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή.
Ειδικότερα, ο δράστης , αργά το βράδυ, φέροντας κυνηγετικό όπλο, μετέβη έξω από οικία 42χρονου ημεδαπού, στα Σαβάλια, όπου πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα και στη συνέχεια δύο φορές προς την οικία, με αποτέλεσμα τα σκάγια να διαπεράσουν την ξύλινη πόρτα της και να πλήξουν τον παθόντα σε διάφορα μέρη του σώματός του.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο κρυμμένο σε βάτα, στα Σαβάλια και οπλισμένο με δύο φυσίγγια, ενώ όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί πριν από ένα μήνα περίπου, από οικία ημεδαπού στην Ηλεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Λάρισας οδηγός 35χρονη θύμα ο γιος της 11 ετών

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Λάρισας 
οδηγός 35χρονη θύμα ο γιος της 11 ετών
Στις (27-01-2017) το πρωί στο 25ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Λάρισας (κόμβος Ιτέας), Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, με συνεπιβάτη τον ανήλικο γιο της, ηλικίας 11 ετών, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας.

Ανακοίνωση σχετικά με απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28-01-2017


Ανακοίνωση σχετικά με απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28-01-2017
 H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον αρμόδιο Υφυπουργό, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. A .E.K ., κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. – Π.Α.Ε. A.E.K., στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τo Σάββατο (28-1-2017) και ώρα 19.30, στο γήπεδο XANTHI FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για απάτη με τη χρήση πλαστών τραπεζικών αποδείξεων κατάθεσης χρημάτων για αγοραπωλησίες κινητών μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για απάτη με τη χρήση πλαστών τραπεζικών αποδείξεων κατάθεσης χρημάτων για αγοραπωλησίες κινητών μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών
Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) περιπτώσεις
Κατασχέθηκαν τρείς (3) συσκευές κινητού τηλεφώνου και ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 24-1-2017 στον σταθμό των ΚΤΕΛ Λιοσίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 38χρονος ημεδαπός για απάτες με το πρόσχημα αγοραπωλησίας κινητών τηλεφώνων για τα οποία είχε αναρτηθεί ηλεκτρονική αγγελία.
Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω είναι άγνωστος συνεργός του, χρήστης σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος χρησιμοποιεί ψευδή στοιχεία.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της απόπειρας απάτης καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, στις 24-1-2017 μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων πολίτης προκειμένου να καταγγείλει ότι την 22-1-2017 επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά άγνωστο άτομο, προκειμένου να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά κινητού τηλέφωνου το οποίο είχε αναρτήσει σε ηλεκτρονική αγγελία.
Στη συνέχεια, αφότου συμφωνήθηκε το χρηματικό ποσό της αγοραπωλησίας και ο τρόπος αποστολής του, ο 38χρονος του απέστειλε πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης. Ακολούθως, ο δράστης και κατά την διάρκεια παραλαβής του δέματος, αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσικακών Δικαιωμάτων τον συνέλαβαν.
Στην κατοχή του καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι και τρία (3) κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων το ένα προέρχεται απο αντίστοιχη απάτη.
Συγκεκριμένα εξακριβώθηκε ότι ο 38χρονος, εξαπάτησε στις 20-1-2017 με την ίδια μεθοδολογία και άλλο άτομο στην περιοχή του Ψυχικού.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Σας περιμένουμε με τη συμμετοχή σας να τιμήσουμε όλοι την μεγάλη αθλήτρια του καράτε ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ!

Σας περιμένουμε με τη συμμετοχή σας να τιμήσουμε όλοι την μεγάλη αθλήτρια του καράτε ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ!Φωτογραφία της Rena Chasiotou.

Τζωρτζίνα Καραχάλιου Επιμένω Να Θυμάμαι Epimeno Na Thimame


Τζωρτζίνα Καραχάλιου 
Επιμένω Να Θυμάμαι
 Epimeno Na Thimame

ΑΥΡΙΟ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ


Πατέρας και δυο γιοί κατηγορούνται για ληστεία και κλοπές στο Τραγανό Ηλείας


Πατέρας και δυο γιοί κατηγορούνται για ληστεία και κλοπές στο Τραγανό Ηλείας
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένα ακόμα άτομο
Οι δράστες είχαν διαπράξει τον τελευταίο μήνα μια ληστεία και τρεις κλοπές σε οικίες
Συνελήφθησαν,  στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, δυο ημεδαποί άνδρες, (πατέρας και γιός), ηλικίας 45 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 21χρονο γιό του 45χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν τον τελευταίο μήνα στο Τραγανό Ηλείας, μια ληστεία και τρεις κλοπές σε οικίες, αφαιρώντας κοσμήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Πιο συγκεκριμένα :
  • Πριν ένα μήνα περίπου, ο 21χρονος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 63χρονης ημεδαπής και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσε δυο χρυσές αλυσίδες από το λαιμό της.
  • Την 14/01/2017 παραβίασαν πόρτα οικίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.
  • Την 25/01/2017 διέρρηξαν το ίδιο σπίτι και αφαίρεσαν κοσμήματα, αξίας 1500 ευρώ.
  • Την 15/01/2017 ο 21χρονος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 37χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε κοσμήματα και τιμαλφή, αξίας 500 ευρώ.
Για τη διάπραξη των κλοπών οι δράστες είχαν αναπτύξει συγκεκριμένο τρόπο δράσης ενεργώντας με διακριτούς ρόλους. Ο 21χρονος παραβίαζε τις οικίες και πραγματοποιούσε τις κλοπές, ενώ την ίδια στιγμή ο 45χρονος πατέρας του και ο 22χρονος αδελφός του, επιτηρούσαν τις οικίες εξωτερικά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας.

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία που διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του 2016, σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ερέτρια Ευβοίας


Εξιχνιάσθηκε η ληστεία που διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του 2016, σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ερέτρια Ευβοίας
Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 09-11-2016, μετά από διάπραξη ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας
Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του 2016, σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ερέτρια Ευβοίας.
Έπειτα από διενέργεια μεθοδικής και πολύμηνης έρευνας, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι μεσημβρινές ώρες της 03-02-2016, μεταμφιεσμένος σε ιερέα, εισήλθε στο προαναφερόμενο υποκατάστημα τράπεζας, όπου με την απειλή πιστολιού, απέσπασε χρηματικό ποσό
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την 09-11-2016 το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, μετά από διάπραξη ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής και είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα Κράτησης της χώρας.
Μάλιστα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, από τους αστυνομικούς, το χρηματικό ποσό των (306.275) ευρώ, πολεμικό τυφέκιο με (30) φυσίγγια, πιστόλι κρότου – λάμψεως, αλεξίσφαιρο γιλέκο και απομίμηση χειροβομβίδας
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


 Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης) , ανά Διεύθυνση Αστυνομ ίας , έχει ως εξής:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :
  • στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Βέροιας / Κοζάνης μέσω Καστανιάς, από το 85ο έως το 98ο χιλιόμετρο (όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης),
  • στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας / Σελίου, από το 9ο έως το 26ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο),
  • στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας / Δασκίου, από το 21ο έως το 43ο χιλιόμετρο (Δάσκιο),
  • στη Δημοτικό Οδό Νάουσας / 3-5 Πηγαδιών, από το 3ο έως το 17ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών),
  • στη Δημοτική Οδό Νάουσας / Ροδοχωρίου, από το 3ο έως το 14ο χιλιόμετρο (Ροδοχώρι),
  • στη Δημοτική Οδό Νάουσας / Σελίου, από το 3ο έως το 17ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου).
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :
  • στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Ιερισσού από το 43ο έως το 85ο χιλιόμετρο,
  • στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Πολυγύρου, από το 43ο έως τον Πολύγυρο,
  • στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Ιερισσού μέσω Ταξιάρχη,
  • στην Επαρχιακή Οδό Νεοχωρίου / Βαρβάρας / Ολυμπιάδας,
  • στην Επαρχιακή Οδό Παλαιοχωρίου / Μεγάλης Παναγιάς,
  • από Διασταύρωση Βάβδου έως το Δημοτικό Διαμέρισμα Βάβδου,
  • από Διασταύρωση Σανών (53ο χιλιόμετρο έως τα Δημοτικά Διαμερίσματα Σανών και Δουμπιών),
  • στη Δημοτική Οδό Ταξιάρχη / Πολύγυρου μέσω Τσουκαλά,
  • εντός Δημοτικών Διαμερισμάτων Ταξιάρχη και Πολυγύρου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜ ΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :
  • στην Επαρχιακή Οδό Γρίβας / Καστανερής / Λιβαδίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜ ΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :
  • στην Επαρχιακή Ο δ ό Άρνισσας / Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, από το 10ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο,
  • στο δευτερεύον οδικό δίκτυο από Τοπική Κοινότητα Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΡΑΣ .
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :
  • στην Επαρχιακή οδό Κατερίνης / Ελατοχωρίου, από Ελατοχώρι έως το χιονοδρομικό κέντρο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ :
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και για πλαστογραφία


Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και για πλαστογραφία
Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας
Συνελήφθησαν στις (25-1-2017) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και για πλαστογραφία.
Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τους παραπάνω αστυνομικούς σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, σε εμπορικό κατάστημα, ιδιοκτησίας των δύο ημεδαπών.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν οι δράστες να κατέχουν, με σκοπό την πώληση, πλήθος προϊόντων (μεταλλικά εργαλεία), τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας.
Κατασχέθηκαν περίπου 20.000 προϊόντα, απομίμηση της εν λόγω εταιρείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού


Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού
Πρώτες πρωινές ώρες στις (26-01-2017), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, άγνωστος δράστης, έβαλε εναντίον 24χρονου αλλοδαπού, με πυροβόλο όπλο.
Ο τραυματίας διεκομίσθη με σταθμό ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, φέροντας τραύματα σε θώρακα, οσφυϊκή χώρα και αριστερό μηρό.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ Bridget Hall Sexy in Mexico


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
 ΤΗΣ Bridget Hall Sexy in Mexico 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ !!!!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ !!!!!!!!

13 ΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ !!!!!!!!!!


13 ΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ !!!!!!!!!!

ΑΝΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ LIVE !!!!!!!!!


ΑΝΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ LIVE !!!!!!!!!

Προσλήψεις 399 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης για την παράλληλη στήριξη

proslipeae
 Προσλήψεις 399 
αναπληρωτών εκπαιδευτικών 
Α/θμιας Εκπ/σης  για την παράλληλη στήριξη
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 399 εκπ/κοι των κλάδων ΕΑΕ ΠΕ71, ΠΕ70.50, ΠΕ60.50 καθώς και ΠΕ70-Δασκάλων για την παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (με πιστώσεις ΕΣΠΑ και τακτικού προϋπολογισμού).
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπ/σης για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 26 έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και θα τοποθετηθούν με απόφαση του οικείου Δ/ντη Εκπ/σης σε κενές θέσεις των σχολικών μονάδων της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

''ΕΓΑΠΑΝΑ ΤΑ ΕΜΟΡΦΑ'' ΚΩΣΤΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

georgia vasileiadou
 ''ΕΓΑΠΑΝΑ ΤΑ ΕΜΟΡΦΑ'' 
ΚΩΣΤΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 73χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 12-1-2017 σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 73χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 12-1-2017 σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου
Συνελήφθη ο 59χρονος ημεδαπός δράστης
Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 73χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 12-1-2017 σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου . Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του προκλήθηκε από στραγγαλισμό.
Όπως εξακριβώθηκε από την ενδελεχή έρευνα και την συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 59χρονος ημεδαπός.
Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα που ήταν άστεγος "φιλοξενήθηκε" από τον δράστη, που επίσης είναι άστεγος, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα. Μετά από παραμονή 4-5 ημερών, ο 59χρονος στραγγάλισε το θύμα του. Ακολούθως απέκρυψε τη σορό του θύματος στο εσωτερικό του καταλύματος και το βράδυ της 11-1-2017 τη μετέφερε και την απόθεσε σε κοντινό κάδο απορριμμάτων, όπου την επομένη (12-1-2017) βρέθηκε.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αιτία των πράξεών του ήταν η εριστική και υβριστική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκε από τον κ. Ανακριτή ένταλμα δυνάμει του οποίου την 24-1-2017 συνελήφθη.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν στην πόλη του Βόλου , σε επιχειρήσεις και οχήματα


Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν στην πόλη του Βόλου , σε επιχειρήσεις και οχήματα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, ενώ μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν στην πόλη του Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από (31-12-2016) έως (11-01-2017) διέρρηξε δύο επιχειρήσεις και δύο σταθμευμένα οχήματα και αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία, εκτιμώμενης συνολικής χρηματικής αξίας 1.730 ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων


Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων
Για την υπόθεση συνελήφθησαν, ύστερα από αναζητήσεις, στο Κηπάκι Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 20 ετών ενώ αναζητείται και ένας 19χρονος συνεργός τους
Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, περίπτωση ληστείας, που έγινε στις (23-01-2017) το πρωί, σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής, στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν,  το απόγευμα στο Κηπάκι Τρικάλων, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία.
Οι ίδιες κατηγορίες βαραίνουν και έναν 19χρονο συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, προέκυψε ότι το πρωί, στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, ο 20χρονος μαζί με τον 19χρονο, μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι 87χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν χρήματα και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, όπου ανέμενε ο 29χρονος συνεργός τους.
Αστυνομικοί διενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και μετά από επισταμένη έρευνα, συλλέγοντας και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των δραστών και να εντοπίσουν και να συλλάβουν, χθες το απόγευμα, τους δύο εξ αυτών, στο Κηπάκι Τρικάλων.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος και διαφυγής.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό του συνεργού τους και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.