Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, περίστροφο και φυσίγγια αυτού, ζυγαριά ακριβείας, κινητά τηλέφωνα, 
καθώς και διάφορα σύνεργα για το διαχωρισμό 
και τη συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, στις (27-04-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Εύβοιας, από αστυνομικούς τηςΟμάδας Δίωξης Ναρκωτικών & Δημόσιας Ασφάλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση - αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών στην ανωτέρω περιοχή από τον 49χρονο, πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τόσο εντός αυτής, όσο και στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
  • (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης,
  • (1) περίστροφο και (10) φυσίγγια αυτού,
  • (1) ζυγαριά ακριβείας και (1) μεταλλικός τριφτής κάνναβης, με υπολείμματα της εν λόγω ουσίας,
  • (1) στιλέτο και (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και
  • σύνεργα για το διαχωρισμό και τη συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών (νάιλον συσκευασίες, ψαλίδια και διάφοροι κόπτες).
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Χρησιμοποιώντας τούβλα, τσιμεντόλιθους και άλλα αντικείμενα, προσπαθούσε να ανακόψει τη διέλευση των οχημάτων με σκοπό την ληστεία

Χρησιμοποιώντας τούβλα, τσιμεντόλιθους και άλλα αντικείμενα, προσπαθούσε να ανακόψει τη διέλευση των οχημάτων με σκοπό την ληστεία
Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται στη διάπραξη ληστειών, κλοπής και φθορών, σε διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, στη γέφυρα του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας
Ο δράστης τον τελευταίο μήνα, μόνος του ή με τη βοήθεια ανηλίκων, χρησιμοποιώντας τούβλα, τσιμεντόλιθους και άλλα αντικείμενα, προσπαθούσε να ανακόψει τη διέλευση των οχημάτων, με σκοπό να αποκομίσει έστω και ευτελές κέρδος, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των οδηγών και των επιβαινόντων αυτών
Διακριβώθηκε η δράση του τουλάχιστον σε (2) περιπτώσεις ληστειών και σε μία περίπτωση κλοπής, ενώ είχε προκαλέσει φθορές σε διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο και Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς με τον ίδιο τρόπο, να ακινητοποιήσει πλήθος οχημάτων
Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια και όχι μόνο αδικήματα
Συνελήφθη, στις (27-04-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 46χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής & φθορών, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης - αξιοποίησης στοιχείων, που είχαν συλλεχθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, σχετικά με περιστατικά που αφορούσαν παρεμπόδιση της διέλευσης οχημάτων στη Γέφυρα του Πυρίου Θηβών, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών σε βάρος των διερχόμενων οδηγών από τον 46χρονο, οργανώθηκε επιχείρηση με τη συνδρομή των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, καθώς και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατά τη διάρκεια της οποίας δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την πρόοδο της έρευνας, ο 46χρονος τον τελευταίο μήνα και σχεδόν σε καθημερινή βάση, μόνος του ή με τη συνδρομή ανηλίκων, κάνοντας χρήση βαριών και επικίνδυνων αντικειμένων (πέτρες, τσιμεντόλιθους, μάρμαρα, ξύλα, τούβλα κ.α.), καθώς και άλλων υλικών (ελαστικά και καπό αυτοκινήτων), προσπαθούσε να ανακόψει τη διέλευση και να ακινητοποιήσει τα διερχόμενα οχήματα.
Συγκεκριμένα, τοποθετούσε τα ανωτέρω αντικείμενα εντός του οδοστρώματος ή τα έριχνε εναντίον των οχημάτων και ακολούθως, εάν κατάφερνε να τα ακινητοποιήσει, πρόβαινε με τη χρήση απειλών για τη ζωή των οδηγών και των επιβαινόντων αυτών, στην αποκόμιση έστω και ευτελούς κέρδους.
Μέχρι στιγμής διακριβώθηκε η δράση του, σε τουλάχιστον δύο (2) περιπτώσεις ληστειών και μία περίπτωση κλοπής, ενώ είχε προκαλέσει φθορές σε διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο και Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς με τον ίδιο τρόπο, να ακινητοποιήσει πλήθος οχημάτων.
Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προκειμένου να διαπιστωθεί πλήρως η εγκληματική δραστηριότητα του 46χρονου, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Διωκτικές Αρχές, για την τέλεση παρόμοιων και όχι μόνο, αξιόποινων πράξεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, όπου παραπέμθηκε προκειμένου να απολογηθεί σήμερα στον κ. Ανακριτή Θηβών.

Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ



Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
 ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος 91χρονου ημεδαπού στο Βόλο


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 
σε βάρος 91χρονου στο Βόλο
Συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης πέντε ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της ληστείας
Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία 91χρονου ημεδαπού στο Βόλο.
Ο 91χρονος είχε βρεθεί νεκρός το πρωί της (12-04-2016) σε παρακείμενη αποθήκη της οικίας του, ενώ οι χώροι της οικίας είχαν ερευνηθεί.
Όπως προέκυψε δράστες είναι πέντε ημεδαποί, ηλικίας 34, 39, 41, 57 και 63 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ομολόγησαν τις πράξεις τους και μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους συνελήφθησαν.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της ληστείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών στη Φλώρινα για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Σύλληψη δύο  γυναικών στη Φλώρινα
 για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς
Στις (27-04-2016) το απόγευμα στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο ημεδαπές γυναίκες, 55 και 29 χρονών, για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Ειδικότερα, στις (27-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Φλώρινα στην κεντρική είσοδο διαμερίσματος, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, εκδηλώθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η εστία φωτιάς ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας των προαναφερομένων, οι οποίες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε πάνω από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχή του Κιλκίς

Βρέθηκε και κατασχέθηκε 
πάνω από 1 κιλό 
ακατέργαστης κάνναβης
σε περιοχή του Κιλκίς
Συνελήφθη 43χρονος σε περιοχή του Κιλκίς για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης
Η ενδελεχής έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.
Ειδικότερα, στις (27-04-2016) το απόγευμα, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος σε περιοχή του Κιλκίς και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα που οδηγούσε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:
  •  2 συσκευασίες που περιείχαν 185 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
  •  13 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Ακολούθως, σε έρευνα της οικίας του 43χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1 κιλό και 137 γραμμάρια κάνναβης.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Εξιχνίαση κλοπής από οικία σε χωριό του Έβρου αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 17 λίρες Αγγλίας και διάφορα χρυσαφικά


Εξιχνίαση κλοπής από οικία
 σε χωριό του Έβρου
αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 17 λίρες Αγγλίας και διάφορα χρυσαφικά
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών
Ένας από τους δράστες συνελήφθη
Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Αλεξανδρούπολης, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε την 27-4-2016 το πρωί, σε χωριό του Έβρου.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την 27-4-2016 το απόγευμα, στο Διδυμότειχο, ένας 47χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε.
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δύο δράστες, το πρωί της 27-4-2016 διέρρηξαν οικία στο Ασημένιο Έβρου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 17 λίρες Αγγλίας και διάφορα χρυσαφικά.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός για απόπειρα απάτης


Συνελήφθη 25χρονος 
για απόπειρα απάτης
Ο δράστης χρησιμοποίησε πλαστό έγγραφο προκειμένου να του χορηγηθεί δάνειο για την αγορά ειδών από εμπορικό κατάστημα
Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία σε βάρος 34χρονου συνεργού του, ο οποίος κατήρτισε το συγκεκριμένο πλαστό έγγραφο
Πλαστό εκκαθαριστικό εφορίας, με το οποίο 25χρονος ημεδαπός, αιτήθηκε τη χορήγηση δανείου για αγορά ειδών από εμπορικό κατάστημα, αποτέλεσε το αντικείμενο απόπειρας απάτης και πλαστογραφίας, η οποία εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από συστηματική διερεύνηση σχετικής καταγγελίας.
Για την υπόθεση συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο 25χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και χρήση πλαστού εγγράφου, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 34χρονου ημεδαπού συνεργού του, για πλαστογραφία και απλή συνέργεια σε απόπειρα απάτης.
Ειδικότερα, ο 25χρονος την 19 και 20-04-2016 κατέθεσε, σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών, προκειμένου να του χορηγηθεί προσωπικό δάνειο από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για την αγορά διαφόρων ειδών από το εν λόγω κατάστημα, μεταξύ άλλων εγγράφων, πλαστό εκκαθαριστικό εφορίας.
Ύστερα από σχετική καταγγελία για το περιστατικό στην ανωτέρω Υπηρεσία, πρωινές ώρες της 28-04-2016, συνελήφθη ο 25χρονος, όταν και μετέβη στο συγκεκριμένο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να παραλάβει τα εν λόγω είδη.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το προαναφερόμενο πλαστό έγγραφο, το κατήρτισε 34χρονος συνεργός του, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Σύλληψη από την ΟΠΚΕ Ημαθίας

Σύλληψη από την ΟΠΚΕ Ημαθίας


Σύλληψη από την ΟΠΚΕ Ημαθίας



Συνελήφθη χθες (27-04-2016) το μεσημέρι σε 

περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας 

Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της 

Ημαθίας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον 

έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ένα αυτοσχέδιο 

τσιγάρο κάνναβης το οποίο και κατασχέθηκε. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή της Ημαθίας


Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

 σε περιοχή της Ημαθίας 

Συνελήφθησαν χθες (27-04-2016) το βράδυ σε 

περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας 

Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 

σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος 

Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 2 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 

38 και 40 ετών για καλλιέργεια κάνναβης. Ειδικότερα 

οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν σε αγροτική 

περιοχή να καλλιεργούν σε εγκαταλελειμμένο στάβλο 

5 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία και εκριζώθηκαν.

Συνελήφθη στη Λάρισα αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη στη Λάρισα αλλοδαπή,
υπήκοος Ρουμανίας,
 κατηγορούμενη για διακίνηση 
ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (11,7) γραμμάρια παραγώγου κάνναβης ( black mamba 
και χρηματικό ποσό
Επιπλέον, σε βάρος της αλλοδαπής εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών
Συνελήφθη, στις (26-04-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, μία 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία της 38χρονης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  (21) νάιλον ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν παράγωγο κάνναβης ( black mamba ), συνολικού βάρους (11,7) γραμμαρίων,
  •  ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα tablet ,
  •  μία φωτογραφική μηχανή,
  •  ένα κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες sim , καθώς και
  •  το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ.
Από την κατοχή της 38χρονης κατασχέθηκε ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.
Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συνελήφθη 51χρονος στη Χαλκιδική για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη 51χρονος στη Χαλκιδική 
για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 51χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής, για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, στις ( 26 -04-2016) το μεσημέρι , εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο 51χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1.186,7 γραμμαρίων.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα δενδρύλλιο κάνναβης που διαπιστώθηκε να καλλιεργεί έξω από το σπίτι του, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Συνελήφθησαν 4 άτομα για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν 4 άτομα 
για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στις (26-4-2016), στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 25, 24 (άντρες) και 24 (γυναίκα) ετών και ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 31,4 γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στον κάθετο άξονα που συνδέει την Κομοτηνή με τη Βουλγαρία, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι εντόπισαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και την κατοχή του μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,8 γραμμαρίων και έναν (1) πλαστικό θρυμματιστή.
Στην τρίτη περίπτωση, στις το βράδυ, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν την 24χρονη, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 7 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL .
Στην τέταρτη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ο θρυμματιστής.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής, Ξάνθης και Καβάλας.

Διακρίβωση συνθηκών θανάτου 14 μηνών νηπίου


Διακρίβωση συνθηκών θανάτου 
14 μηνών νηπίου
Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων
Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, οδηγήθηκαν στην εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου 14 μηνών νηπίου.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ημεδαπών γονέων του, ηλικίας 30 (γυναίκα) και 28 (άντρας) ετών, για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση βλάβης από συνεχή σκληρή συμπεριφορά, κατά συρροή και συναυτουργία.
Υπενθυμίζεται ότι, το νήπιο διεκομίσθη απογευματινές ώρες της 17-10-2014, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του συνέπεια κάκωσης στο κεφάλι, που προκλήθηκε από πρόσφατο τραυματισμό από πτώση, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
Από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε η κατ’ επανάληψη τέλεση αξιόποινων πράξεων από τους δύο γονείς και ειδικότερα, η αλλεπάλληλη πρόκληση σωματικών κακώσεων στο νήπιο, δια παραλήψεως τελούμενες, ως συνέπεια της συμπεριφοράς τους και κυρίως λόγω έλλειψης της προσήκουσας προσοχής, που όφειλαν να καταβάλουν ως γονείς.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε αρμοδίως.

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ιδιοκτητών επιχειρήσεων με κέρδος 150.000 ευρώ


Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ιδιοκτητών επιχειρήσεων με κέρδος 150.000 ευρώ
Εξιχνιάσθηκαν εβδομήντα (70) περιπτώσεις
Το χρηματικό ποσό που αποκόμισε από τις απάτες υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 21-4-2016, στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 38χρονος ημεδαπός, για απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ιδιοκτητών εταιρειών-επιχειρήσεων.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος δρώντας κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με εκπροσώπους εταιριών και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, υποδυόμενος τον εμπορικό συνεργάτη-προμηθευτή τους, χρησιμοποιώντας πραγματικά ονόματα αυτών.
Στη συνέχεια ζητούσε ως εξυπηρέτηση και έπειθε τους παθόντες, να καταβάλουν σε οδηγούς μισθωμένων οχημάτων ΤΑΞΙ, κατ’ εντολήν του, το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, για την παραλαβή δέματος, για λογαριασμό του, με την υπόσχεση ότι τις επόμενες ώρες θα περάσει από το κατάστημά τους, για να παραλάβει το δέμα και να τους δώσει τα χρήματα που κατέβαλαν.
Ο δράστης χρησιμοποιούσε ανυποψίαστους οδηγούς μισθωμένων οχημάτων ΤΑΞΙ. Συγκεκριμένα τηλεφωνούσε σε τηλεφωνικά κέντρα ΤΑΞΙ και ζητούσε την μετάβαση αυτών σε διάφορες διευθύνσεις. Εκεί τους ανέμενε ο ίδιος και παρέδιδε στους οδηγούς ένα δέμα, το οποίο συνήθως περιείχε κενές θήκες από CD και έναν φάκελο που απευθυνόταν προς τον εκάστοτε παθόντα με μια απόδειξη είσπραξης ποσού. Ακολούθως ζητούσε από τους οδηγούς των ΤΑΞΙ να παραδώσουν στο εκάστοτε θύμα το δέμα και να του επιστρέψουν στο ίδιο σημείο, το φάκελο με το χρηματικό πόσο που θα παραλάμβαναν.
Για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τα θύματά του αλλά και με τους οδηγούς των ΤΑΞΙ, χρησιμοποιούσε κάρτες κινητών τηλεφώνων που αντιστοιχούν σε άγνωστους αλλοδαπούς και τις οποίες απενεργοποιούσε μετά το πέρας της συναλλαγής-εξαπάτησης προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό και σύλληψή του.
Όπως προέκυψε από την μέχρι τώρα έρευνα, ο 38χρονος από τον Μάρτιο του έτους 2013, ακολουθώντας την προαναφερόμενη μεθοδολογία-τρόπο δράσης έχει εξαπατήσει εβδομήντα (70) άτομα σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στην περιοχή της Αττικής και επιπλέον στην Κόρινθο, στην Χαλκίδα, στην Κατερίνη, στο Ναύπλιο, στην Καλαμάτα, στο Βόλο, στην Τρίπολη, στην Καρδίτσα και στα Χανιά. Το χρηματικό ποσό που αποκόμισε από τις προαναφερόμενες απάτες υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.
Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων πενήντα (1.350) ευρώ, επτά (7) κινητά τηλέφωνα, έξι (6) πακέτα σύνδεσης εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, δύο (2) συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Σε βάρος του ανωτέρω κατηγορούμενου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της απάτης.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για εισαγωγή και διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα 
για εισαγωγή και διακίνηση
 λαθραίων αλκοολούχων ποτών
Κατασχέθηκαν -6.855- φιάλες
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 25-4-2016 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πέντε (5) άτομα, τέσσερις (4) ημεδαποί και ένας (1) υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω κατελήφθησαν εντός αποθηκευτικού χώρου στο Περιστέρι, να προβαίνουν στην αφαίρεση από φιάλες αλκοολούχων ποτών των ενδεικτικών ταινιών με τις αναγραφόμενες ενδείξεις, δηλωτικών της προέλευσής τους (Βουλγαρία) και να τις αντικαθιστούν με αντίστοιχα σήματα που προορίζονται για την Ελληνική αγορά.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στον αποθηκευτικό χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6.855- φιάλες αλκοολούχων ποτών, επώνυμων εταιρειών με ελεγχόμενης γνησιότητας περιεχόμενο.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης 
βάρους -1.055- γραμμαρίων
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 23-4-2016 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 38, 42 και 43 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αποδόμησης εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και μετά από διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, εντοπίσθηκαν οι τρεις (3) προαναφερόμενοι, πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση και μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  Ποσότητα ηρωίνης βάρους -1.055- γραμμαρίων
  •  Το χρηματικό ποσό των -1.580- ευρώ
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
  •  Τρεις (3) μοτοσυκλέτες
  •  Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  •  Οκτώ (8) συσκευές κινητών τηλεφώνων.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΔΕΝΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!!!!! ..ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

"ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" - ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - MELON MUSIC


ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
CD: ΡΟΥΧΑ ΓΙΟΡΤΗΣ - MELON MUSIC 2012
ΣΤΙΧΟΙ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ

Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ



Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
 ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΩΡΕΣ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΤΟ "ΜΠΡΑΒΟ" ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ...


ΣΕ ΑΛΛΑ SITE ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΜΕ..................
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
παρακατω εχει το σημα του face

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ η ΣΠΑΕΙ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑ!!!!!!!! Βιντεο




ΣΕ ΑΛΛΑ SITE ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΜΕ..................
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
παρακατω εχει το σημα του face 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη 36χρονος διακινητής μεταναστών στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας


Συνελήφθη 36χρονος 
διακινητής μεταναστών 
στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας
Είχε μεταφέρει μαζί με δύο συνεργούς του που αναζητούνται (58) μετανάστες από την Αθήνα
Τα μέλη του κυκλώματος λάμβαναν 
(300) έως (1.700) ευρώ από κάθε μετανάστη 
για τη μεταφορά τους με σκάφος στην Ιταλία
Συνελήφθη, στις (24-4-2016) νωρίς το πρωί, στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 36χρονος υπήκοος Συρίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση εξόδου μεταναστών από τη Χώρα.
Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται ακόμη δύο τουλάχιστον συνεργοί του 36χρονου, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν, ενώ συνελήφθησαν (12) μετανάστες που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στην Χώρα.
Ειδικότερα, στις τα ξημερώματα, σε παραλία της Παλαίρου, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Λευκάδας, εντόπισαν πενήντα οχτώ μετανάστες, υπηκόους Σομαλίας, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν, Συρίας και Ερυθραίας,
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, προέκυψε ότι ο 36χρονος μαζί τους δύο συνεργούς του, είχαν μεταφέρει τους μετανάστες, με δύο φορτηγά αυτοκίνητα τύπου ( van ), και ένα τζιπ από την Αθήνα στην Πάλαιρο, με σκοπό στη συνέχεια, να τους μεταφέρουν με σκάφος στην Ιταλία.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τη μεταφορά αυτή, οι μετανάστες κατέβαλαν στα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από (300) έως (1.700) ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ κατασχέθηκε το τζιπ που οδηγούσε ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.

Περισσότερες από 2300 κροτίδες και παιδικά αθύρματα κατασχεθήκαν σε κατάστημα στο Λόγγο


Περισσότερες από 2300 κροτίδες και παιδικά αθύρματα κατασχεθήκαν σε κατάστημα στο Λόγγο
Συνελήφθη 63χρονη ημεδαπή 
ενώ αναζητείται ο 43χρονος γιος της
Συνελήφθη στις 23-4-2016 αργά το απόγευμα, στο Λόγγο Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, μια 63χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διάθεση κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 43χρονο γιο της συλληφθείσας ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Πιο συγκεκριμένα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα του 43χρονου, στο Λόγγο, στο όποιο εργαζόταν η 63χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη, βρήκαν και κατέσχεσαν 192 κροτίδες και 2.150 παιδικά αθύρματα.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Εξιχνιάστηκαν (8) περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών, στο Ηράκλειο


Εξιχνιάστηκαν (8) περιπτώσεις
 εξαπάτησης πολιτών, στο Ηράκλειο
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονης ημεδαπής
Παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προκειμένου να αποσπάσει από τους παθόντες διάφορα χρηματικά ποσά
Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, οχτώ υποθέσεις απάτης σε βάρος πολιτών στο Ηράκλειο, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονης ημεδαπής.
Συγκεκριμένα, η 56χρονη το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο του 2015 έως και το Δεκέμβριο του 2015 προέβει σε (8) περιπτώσεις απάτης πολιτών στο Ηράκλειο, αποσπώντας συνολικά από την παράνομη δραστηριότητά της το χρηματικό ποσό των 4.655 ευρώ.
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, η 56χρονη εμφανιζόταν στα θύματά της ως μεσολαβήτρια προκειμένου να τους εντάξει σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα και κατάφερε να της καταβάλουν διαφορετικά κάθε φορά χρηματικά ποσά, τα οποία τους έπειθε ότι απαιτούνται για την διαδικασία της ένταξης τους στα προγράμματα.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.