Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου
Επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία
Συνελήφθη, χθες (28.08.2015) το μεσημέρι στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο 25χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Αμβούργο Γερμανίας.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη ένα άτομο για ληστεία στην Αργολίδα


Συνελήφθη ένα άτομο 
για ληστεία στην Αργολίδα
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και αντιποίηση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο
Συνελήφθη, στις (29.8.2015) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, για ληστεία σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αφγανιστάν.
Σε βάρος του 29χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και αντιποίηση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 19χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ρουμανίας.
Ειδικότερα, ο 29χρονος και ο 19χρονος, κατηγορούνται ότι, στις (28.8.2015) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, προσέγγισαν τον 23χρονο προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με την απειλή μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αυτόν χρήματα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ο 29χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Σε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, (2) κυνηγετικά όπλα, χρηματικό ποσό, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης κ.α.
Συνελήφθησαν, στις (29-08-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα, ένας 56χρονος ημεδαπός και μία 40χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους κατηγορουμένους, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, εντός της οικίας τους στην ανωτέρω περιοχή, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα σε αυτήν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (80) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός νάιλον συσκευασίας.
  • Το χρηματικό ποσό των (2.160) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, ο οποίος περιείχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
  • (1) κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του 56χρονου & (1) κυνηγετικό όπλο τύπου « flober », τα οποία κατείχαν παράνομα.
  • (8) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τύπου « flober ».
  • (2) κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι σε βάρος της 40χρονης, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών, για παράβαση νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στη Βλαχέρνα Άρτας, για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στη Βλαχέρνα Άρτας, για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, στις (29-08-2015) το μεσημέρι στη Βλαχέρνα Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του, βρήκαν και κατάσχεσαν μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βλαχέρνας, τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,85, 1,17 και 1,38 μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε ο 27χρονος.
Τα παραπάνω δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη 41χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Γρεβενών για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης καθώς και κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Σύλληψη 41χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Γρεβενών για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης καθώς και κατοχή αδασμολόγητου καπνού
Κατασχέθηκαν -7- δενδρύλλια κάνναβης καθώς και 1 κιλό και 262 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού
Προχθές (27-08-2015) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν 41χρονο ημεδαπό, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης καθώς και κατοχή αδασμολόγητου καπνού.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 41χρονου, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του και σε δασική περιοχή πλησίον της οικίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από -72- εκατοστά έως -1, 46- μέτρα , που όπως προέκυψε καλλιεργούσε ο συλληφθείς,
  • διάφορα σύνεργα ποτίσματος,
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
  • μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα) και
  • τρεις (3) συσκευασίες που περιείχαν καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 262 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Βουλγαρίας στην Ηράκλεια Σερρών για λαθρεμπορία καπνού

Συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Βουλγαρίας στην Ηράκλεια Σερρών για λαθρεμπορία καπνού
Σε όχημα που επέβαιναν εντοπίστηκαν 
επιμελώς κρυμμένες συσκευασίες 
με πάνω από 10 κιλά λαθραίου καπνού
Συνελήφθησαν στις (29-8-2015) το βράδυ στην Ηράκλεια Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 3 υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 24, 31 και 37 ετών, για κατοχή και μεταφορά λαθραίου καπνού.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες και σε διάφορα σημεία του οχήματος, συνολικά 21 συσκευασίες με ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 10 κιλών και 505 γραμμαρίων.
Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του 31χρονου συλληφθέντα, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για συμμετοχή σε επεισόδια, στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ξάνθη


Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για συμμετοχή σε επεισόδια, στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ξάνθη
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβρισης, απειλής και κακόβουλης βλασφημίας, κατά περίπτωση
Συνελήφθησαν στις (29-8-2015) στην Ξάνθη και τα Πηγάδια Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 21 ετών, που συμμετείχαν σε επεισόδια αθλητικής βίας. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ειδικών αστυνομικών μέτρων, που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβρισης, απειλής και κακόβουλης βλασφημίας, κατά περίπτωση.
Όσον αφορά τον 17χρονο, το πρωί στην Ξάνθη, συμμετείχε σε ομάδα φιλάθλων που εξύβρισε φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, ενώ επιτέθηκε και τραυμάτισε με χρήση σωματικής βίας 42χρονο ημεδαπό, που βρισκόταν στα εκδοτήρια εισιτηρίων.
Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε.
Ο 21χρονος το βράδυ, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, έξω απο το γήπεδο Πηγαδίων Ξάνθης, συμμετείχε σε ομάδα φιλάθλων, που επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων εκτοξεύοντας πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, προκειμένου να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.
Από τις ρίψεις των αντικειμένων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σύλληψη 39χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη 39χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν πάνω από -7- κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Στις (27-08-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας , αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε ο 39χρονος σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Φλώρινας και συνελήφθη γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7 κιλών και 465 γραμμαρίων .
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος εισήγαγε την ανωτέρω ποσότητα κάνναβης,στις (27-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου.
Κατασχέθηκαν :
  • 7 κιλά και 465 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ένα (1) κινητό τηλέφωνο και
  • μία (1) κάρτα SIM .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Επέκταση της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Άργους Ορεστικού

Επέκταση της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Άργους Ορεστικού
Στις (27-08-2015) το πρωί στο Άργος Ορεστικό, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση της επέκτασης της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς .
Συγκεκριμένα, από τις αρχές Αυγούστου έχει επεκταθεί και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς η εφαρμογή της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ενώ χθες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αρχικά τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της Ομάδας από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοσθένη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος, ο Διοικητής 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Γρηγοριος, ο Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Καστοριάς ΑΓΓΕΛΗΣ Ανέστης, ο Δήμαρχος Νεστορίου ΓΚΕΤΣΙΟΣ Πασχάλης, ο Υποδιοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, αστυνομικοί και κάτοικοι της περιοχής.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Σύλληψη αλλοδαπού
 για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη στις (28-8-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ολλανδίας, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, ο 25χρονος επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στον ταξιδιωτικό του σάκο, ένα (1) πιστόλι κρότου - λάμψης, εκατό (100) φυσίγγια κρότου και μία (1) γεμιστήρα, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 37χρονου άντρα


Εξιχνιάστηκε απάτη
 σε βάρος 37χρονου άντρα
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός,
με τον οποίο είχε επαγγελματική συνεργασία
Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία 
σε βάρος ενός ακόμη συνεργού του
Με το πρόσχημα της μεσολάβησης για τον εντοπισμό και την επιστροφή του κλεμμένου οχήματος του παθόντα, απέσπασαν από αυτόν 3.000 ευρώ
Εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική γνωριμία τους, 41χρονος ημεδαπός πέτυχε να εξαπατήσει 37χρονο πελάτη του, όταν πληροφορήθηκε την κλοπή του πολυτελούς του οχήματος, μέχρι τη στιγμή που αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποκάλυψαν τη δράση του.
Συγκεκριμένα, ο 41χρονος άντρας, πληροφορούμενος την κλοπή του οχήματος του παθόντα, προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει για τον εντοπισμό και την επιστροφή του στον ιδιοκτήτη του, επικαλούμενος προσωπικές του γνωριμίες. Του ζήτησε λοιπόν το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ, ισχυριζόμενος ότι θα το παρέδιδε σε 34χρονο συνεργό του, για να επικοινωνήσει με τους δράστες της κλοπής.
Επιπλέον, όπως δήλωσε ο παθόντας, ο 41χρονος ημεδαπός στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, του παρέδωσε πλαστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που αφορούσε στο κλεμμένο όχημα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής του προαναφερόμενου οχήματος.

Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε συγκαλυμμένα σε διαμέρισμα,ως υποτιθέμενο «ινστιτούτο μασάζ»


Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής,
 ο οποίος λειτουργούσε συγκαλυμμένα
 σε διαμέρισμα,ως υποτιθέμενο
«ινστιτούτο μασάζ»
Συνελήφθη η 46χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης
Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης και κάλυπτε τη δράση του με υποτιθέμενη παροχή υπηρεσιών μασάζ.
Συνελήφθη η 46χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος - ιδιοκτήτρια της επιχείρησης , σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η συλληφθείσα ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο αριθμός της οποίας ήταν καταχωρημένος σε στήλη αγγελιών.
Κατά την έρευνα σε χώρους του παράνομου οίκου ανοχής , που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της 27-08-2015, παρουσία δικαστικής Αρχής, εντοπίστηκαν τρείς γυναίκες, μία 42χρονη ημεδαπή και δύο αλλοδαπές ηλικίας 39 και 30 ετών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν με σκοπό την επ’ αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.
Η συλληφθείσα , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Βούλας


Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός,
 μέλος εγκληματικής ομάδας
 που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές
 από οικίες στην περιοχή της Βούλας
Εξιχνιάσθηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις
Συνελήφθη στις 25-8-2015 το μεσημέρι στην περιοχή της Βούλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 26χρονος ημεδαπός (ΡΟΜΑ), ο οποίος λίγο νωρίτερα από κοινού με τρεις ημεδαπούς (ΡΟΜΑ) συνεργούς του, ηλικίας 24, 26 και 27 ετών, που διέφυγαν και αναζητούνται, είχαν εισέλθει σε μονοκατοικία στην περιοχή αφαιρώντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Βούλας, ο συλληφθείς, από κοινού με τους συνεργούς του, το τελευταίο δίμηνο, τουλάχιστον, είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Βούλας. Ειδικότερα, εντόπιζαν οικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, και αφού παραβίαζαν πόρτες εισόδου, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει οκτώ (8) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην ίδια περιοχή.
Ο 26χρονος είχε αποφυλακισθεί στις 20-10-2014 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς, όπου κρατείτο εκτίοντας ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και τεσσάρων (4) μηνών για διακεκριμένη κλοπή, κλοπές, απόπειρες κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών προς ιδία χρήση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη 34χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη 34χρονος στην Ημαθία
 για καλλιέργεια κάνναβης
Εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και ποσότητες κάνναβης
Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 4 ετών για παρόμοια αδικήματα
Για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης, συνελήφθη χθες (27-8-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει τόσο στην οικία του, όσο και στην αυλή του σπιτιού του, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων, ενώ σε κοντινή απόσταση και σε θαμνώδη περιοχή, καλλιεργούσε σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 15 εκατοστά μέχρι 3 μέτρα, τα οποία και εκριζώθηκαν
Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΡΙΝΗ - ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ

MHN AΡΓΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ NEW SONG




ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ==ΣΤΙΧΟΥΣ

ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ

ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΡΕΜΙΧ..ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τζωρτζίνα Καραχάλιου - Επιμένω Να Θυμάμαι... / Epimeno Na Thimame






Μουσική: Τζωρτζίνα Καραχάλιου, JP
Στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη
Ενορχήστρωση: JP

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Πλήκτρα: JP
Κιθάρα: Παναγιώτης Βουνάτσος 
Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου 
Τύμπανα: Δημήτρης Αντωνιάδης

LYRICS
Τόσους καιρούς που προσπαθώ να σε ξεχάσω
ξαναγυρίζω στης ψυχής μου την πατρίδα
φιλάω τον τόπο που περνούσες Βήμα_Βήμα
μα της μορφής σου δεν αγγίζω πια το σχήμα

Το ίδιο σώμα να ζητάω το ίδιο στόμα
να κοιμηθώ στην ίδια Αγάπη επιμένω
περαστικός από το χτες και το παρόν μου
Νιώθω να καίγονται οι λέξεις στο μυαλό μου

Επιμένω να θυμάμαι… 
τα κορμιά μας στη σιωπή
τ’ άρωμα σου στον αέρα
της ανάσας σου τον ήχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα 
να παλεύουνε στον τοίχο 
στης ανάσας σου τον ήχο 

Ξαναγυρίζω στης ψυχής μου την πατρίδα 
και μια ερώτηση με πήρε και με λειώνει 
γιατί φυσάει τέτοιος Νοτιάς, Έρωτας Λίβας
γιατί σταγόνες μοναξιάς να ξημερώνει

Επιμένω να θυμάμαι… 
τα κορμιά μας στη σιωπή
τ’ άρωμα σου στον αέρα
της ανάσας σου τον ήχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο

Επιμένω 

δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
τα κορμιά μας στη σιωπή
τ’ άρωμα σου στον αέρα
της ανάσας σου τον ήχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο
στης ανάσας σου τον ήχο

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία

Εντοπίστηκε φυτεία
 δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο άτομα
Κατασχέθηκαν -366- δενδρύλλια κάνναβης
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αγροτοδασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από -366- δενδρύλλια.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, στις (26.8.2015) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 45 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθες (26.8.2015) το μεσημέρι, επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.
Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -366- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.
Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσαν ο 41χρονος και ο 45χρονος, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Σύλληψη 18χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα για κλοπή


Σύλληψη 18χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα για κλοπή
Στις (27-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν 18χρονο ημεδαπό για κλοπή.
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος στις 26-08-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, τμήματα του οποίου τοποθέτησε σε μοτοσικλέτα που κατείχε και χρησιμοποιούσε ο ίδιος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 39χρονος στα Γιαννιτσά για παράνομο έρανο


Συνελήφθη 39χρονος στα Γιαννιτσά
 για παράνομο έρανο
Είχε πλαστογραφήσει σχετική εξουσιοδότηση σωματείου
Συνελήφθη στις (26-8-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 39χρονος ημεδαπός για παράνομο έρανο.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση έντυπα για λογαριασμό σωματείου τυφλών, δίχως να διαθέτει σχετική άδεια και έχοντας πλαστογραφήσει εξουσιοδότηση του σωματείου, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.
Στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντυπα, 1 μπλοκ αποδείξεων και μικρό χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς, με την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους
Συνελήφθησαν δύο (2) μέλη της ομάδας και εξιχνιάσθηκαν επτά (7) περιπτώσεις συνολικά
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους.
Συνελήφθησαν στις 25-7-2015 το μεσημέρι στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 44 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν εντός επιχείρησης – διαλυτηρίου μεταλλικών αντικειμένων, τύπου «σκραπατζίδικο», ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού που αναζητείται.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, από κοινού με τον 40χρονο και άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαφορετικούς ρόλους το καθένα και προέβαιναν, κατά κύριο λόγο, σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει έξι (6) κλοπές Ι.Χ. φορτηγών και μία (1) διάρρηξη – κλοπή από οικία στις Αχαρνές.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  Έγγραφα κλεμμένων οχημάτων, όπως βιβλία σέρβις, ταχογράφοι και άλλα.
  •  Πλήθος εξαρτημάτων οχημάτων (λαμαρίνες, καθίσματα, τιμόνια, ταμπλό).
  •  Δύο (2) τροχοί και αλυσοπρίονο.
  •  Μία (1) καραμπίνα χωρίς κάνη.
  •  Μία (1) σπασμένη κάνη καραμπίνας.
  •  Ένα (1) περίστροφο.
  •  Ένα (1) όπλο τύπου φλομπέρ.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) Ι.Χ. φορτηγά της επιχείρησης, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά μεταλλικών αντικειμένων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, για κλοπή, στο Ρέθυμνο


Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, για κλοπή, στο Ρέθυμνο
Συνελήφθη, στις (25.08.2015) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.
Ειδικότερα, στις (25.08.2015) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στον 35χρονο έλεγχος, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκαν φορητός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, την κατοχή των οποίων δε μπορούσε να δικαιολογήσει.
Από την ενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος στις (25.08.2015) το πρωί είχε αφαιρέσει από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού, φορητό υπολογιστή ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από 25χρονο ημεδαπό.
Κατασχεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας κλοπή ύψους 100.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας κλοπή ύψους 100.000 ευρώ
Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών 41, 38 και 52 χρονών
Στις (25-08-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας εξιχνιάστηκε κλοπή που έλαβε χώρα στη Φλώρινα και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών.
Συγκεκριμένα, 67χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 06-06-2015 έως 22-08-2015 άγνωστα άτομα εισήλθαν στο σπίτι της στη Φλώρινα και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή αξίας, κατά δήλωσή της, 100.000 ευρώ.
Από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, δράστες της κλοπής φέρονται να είναι τρεις ημεδαποί άνδρες 41, 38 και 52 χρονών, στα σπίτια των οποίων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι μεγάλο μέρος των κοσμημάτων είχαν σε προηγούμενο χρόνο πουλήσει σε καταστήματα εμπορίας αργυροχρυσοχοΐας στην πόλη της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν κάποια εξ αυτών και κατασχέθηκαν.
Όσα κλοπιμαία βρέθηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια , ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία σε βάρος 26χρονης ημεδαπής στην Ξάνθη


Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία σε βάρος 26χρονης ημεδαπής στην Ξάνθη
Συνελήφθη στις (25-8-2015) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα, στην πόλη της Ξάνθης, ο δράστης προσέγγισε 26χρονη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα της, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον αυτή αντιστάθηκε. Τελικά ο 34χρονος αφαίρεσε από την κατοχή της 26χρονης ένα (1) tablet και τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγο πιο κάτω ακινητοποιήθηκε από διερχόμενο πολίτη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν tablet , το οποίο παρελήφθη από την 26χρονη.
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Συνελήφθη με δύο (2) εντάλματα και με μία (1) καταδικαστική απόφαση, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν


Συνελήφθη με δύο (2) εντάλματα και με μία (1) καταδικαστική απόφαση, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν
Συνελήφθη στις (25-8-2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης, μία (1) καταδικαστική απόφαση και ένα (1) Βούλευμα.
Ο συλληφθείς συμμετείχε σε ανθρωποκτονία 42χρονου ομοεθνούς του, ο οποίος είχε βρεθεί τεμαχισμένος την 4-1-2011 στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων και την 5-1-2011 σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους 
Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσαν:
  • Ένα (1) Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης.
  • Ένα (1) Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με πρόθεση, αρπαγή και ληστεία.
  • Μία (1) Καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και χρηματική ποινή -3.000- ευρώ για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
  • Ένα (1) Βούλευμα για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ληστεία και σύσταση συμμορίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε πρωινές ώρες σήμερα, στο Εφετείο Αθηνών.