Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Συνελήφθη 35χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου


Συνελήφθη 35χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου
Επιπλέον, συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί
(άνδρας και γυναίκα)
 για πλαστογραφία πιστοποιητικών,
 στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν
 με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία
Συνελήφθη, στις (29.07.2015) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 35χρονη αλλοδαπή υπήκοος Σομαλίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία. Επιπλέον συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Σομαλίας ( 23χρονη και 22χρονος) για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, στις (29.07.2015) το πρωί, η 35χρονη μαζί με τα τρία ανήλικα τέκνα της συνόδευε την 23χρονη και τον 22χρονο, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, προσποιούμενη την μητέρα τους κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων Αρχών Ολλανδίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Ντίσελντορφ Γερμανίας.
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι η 35χρονος προμήθευσε τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, στους δυο (2) αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Εντοπίστηκαν περισσότερα από 9.800 λαθραία αλκοολούχα ποτά επιμελώς κρυμμένα σε φορτηγό αυτοκίνητο

Εντοπίστηκαν περισσότερα
 από 9.800 λαθραία αλκοολούχα ποτά
 επιμελώς κρυμμένα σε φορτηγό αυτοκίνητο
Συνελήφθησαν 3 άτομα στον Προμαχώνα για εισαγωγή λαθραίων ποτών στην ελληνική επικράτεια

Επιπλέον χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητο
που ενεργούσε ως προπομπός
 για την αποφυγή ελέγχων από τις Διωκτικές Αρχές
Για εισαγωγή λαθραίων αλκοολούχων ποτών στην ελληνική επικράτεια , συνελήφθησαν τρία άτομα στις (29-7-2015) στον Προμαχώνα, μετά από στοχευμένες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 41, 44 και 64 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος, διαπιστώθηκε μεταφορά λαθραίων αλκοολούχων ποτών, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα εντός χάρτινων κουτιών και βρισκόταν μεταξύ άλλων εμπορευμάτων που μετέφερε το φορτηγό.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος και ο 44χρονος επέβαιναν σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, έχοντας τον ρόλο του προπομπού, με σκοπό την αποφυγή ελέγχου από τις Διωκτικές Αρχές.
Κατασχέθηκαν συνολικά 9.816 λαθραία αλκοολούχα ποτά, ισάριθμες αυτοκόλλητες ετικέτες, καθώς και τα παραπάνω οχήματα ως μέσα μεταφοράς και τέλεσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι παραπάνω κατασχεθείσες ποσότητες ποτών, θα αποσταλούν στις αρμόδιες Αρχές, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Συνελήφθη 39χρονος στην Έδεσσα για κατοχή λαθραίων τσιγάρων Κατασχέθηκαν περισσότερα από 750 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη 39χρονος στην Έδεσσα
 για κατοχή λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν περισσότερα
 από 750 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη ένα άτομο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημόσιου.
Πρόκειται για 39χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στις (29-07-2015) το μεσημέρι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παραπάνω άντρα στην Έδεσσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 79 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 790 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Συνελήφθη 37χρονη ημεδαπή στο Κιλκίς για μεταφορά αλλοδαπών με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την Χώρα


Συνελήφθη 37χρονη ημεδαπή στο Κιλκίς
 για μεταφορά αλλοδαπών
 με σκοπό την παράνομη έξοδο τους
 από την Χώρα
Διαπιστώθηκε η μεταφορά συνολικά 4 αλλοδαπών
Συνελήφθη στις (29-07-2015) τα ξημερώματα στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 37χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε όχημα που οδηγούσε η παραπάνω γυναίκα, όπου διαπιστώθηκε να μεταφέρει 4 υπηκόους Συρίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 37χρονη παρέλαβε τους αλλοδαπούς από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους μεταφέρει πλησίον της μεθοριακής γραμμής, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό τους από τη χώρα.
Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, προέκυψε ότι οι παραπάνω αλλοδαποί στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της 37χρονης οδηγού, καθώς και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Αλεξανδρούπολη Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Αλεξανδρούπολη Σύλληψη ημεδαπού
 για κατοχή ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν 72 φαρμακευτικά δισκία
Συνελήφθη στις (29-7-2015) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι εντόπισαν στην κατοχή του 72 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX και MYLAN, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Εξιχνιάσθηκαν ληστείες που διαπράχθηκαν σε φαρμακεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης


Εξιχνιάσθηκαν ληστείες
 που διαπράχθηκαν σε φαρμακεία
 της Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης
 και συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός
Χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης του
 ήταν η απειλή των θυμάτων του με σύριγγα
Τέλος στην εγκληματική δραστηριότητα ατόμου, το οποίο ενέχεται σε περιπτώσεις ληστειών σε φαρμακεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, έθεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, έπειτα από συστηματική έρευνα και ενδελεχή ανάλυση του τρόπου δράσης του.
Πρόκειται για 35χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες στις (30-07-2015), για παράβαση Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών», ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστεία κατ’ εξακολούθηση», «Κλοπή» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς κατά τον μήνα Ιούλιο του 2015, με την απειλή σύριγγας, διέπραξε συνολικά τρείς (3) ληστείες σε φαρμακεία, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά που υπερβαίνουν τα (1.000) ευρώ.
Για τις μετακινήσεις του ο δράστης χρησιμοποιούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα, για την οποία δηλώθηκε κλοπή στα μέσα του τρέχοντος μήνα.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα σε τραπεζικό υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης


Εξιχνιάσθηκε άμεσα ένοπλη ληστεία
 που έλαβε χώρα σε τραπεζικό υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης
Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο
 της αυτόφωρης διαδικασίας 51χρονος ημεδαπός
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περίπτωση ένοπλης ληστείας, που έλαβε χώρα σε τραπεζικό υποκατάστημα της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθη στις (29-07-2015), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 51χρονος άντρας, πρωινές ώρες χθες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Μαρτίου και με απειλή όπλου, αφαίρεσε (6.850) ευρώ.
Σε έλεγχο που του έγινε και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του και σε καταστήματα που διατηρούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  Πιστόλι – ρέπλικα με γεμιστήρα
  •  855 ευρώ.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο
Βρέθηκε και κατασχέθηκε περίπου 1 κιλό κάνναβης
Συνελήφθησαν, στις (29.07.2015) το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 36 ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, στις (29.07.2015) το πρωί πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες του 38χρονου και του 36χρονου καθώς και σε χώρους γύρω από αυτές (εγκαταλελειμμένη οικία).
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε εγκαταλελειμμένη οικία, δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 950 γραμμαρίων.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη ημεδαπή στο Βόλο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη ημεδαπή στο Βόλο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Η συλληφθείσα κατελήφθη στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης να παραλαμβάνει δέμα που περιείχε ποσότητα υγρής μεθαδόνης
Συνελήφθη, στις (29-07-2015) το πρωί στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μία 25χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί μετέβησαν στον παραπάνω χώρο, όπου κατέλαβαν την 25χρονη να παραλαμβάνει από την αποθήκη του ΚΤΕΛ δέμα, που περιείχε μία πλαστική φιάλη με ποσότητα υγρής μεθαδόνης, βάρους (92,84) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Στην κατοχή της βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Βρέθηκαν νεκροί πατέρας και γιος εντός της οικίας τους στις Σέρρες


Βρέθηκαν νεκροί πατέρας και γιος εντός της οικίας τους στις Σέρρες
Στις (28-07-2015) το βράδυ σε οικία που διέμεναν στην πόλη των Σερρών, βρέθηκαν νεκροί 72χρονος ημεδαπός και ο 27χρονος γιος του, που έφεραν πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Στον χώρο μετέβησαν αρμόδια Εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών των Σερρών.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού τους.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε κατάστημα 38χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής


Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε κατάστημα 38χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής
Η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, οδήγησε στην σύλληψη ενός ατόμου, για ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε κατάστημα 38χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής.
Πρόκειται για 46χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, καθώς και για έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος στις (27-07-2015) τα ξημερώματα, λόγω προσωπικών διαφορών με τον 38χρονο, προέβη στη ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, σε κατάστημα που διατηρούσε ο 38χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής.
Από την έκρηξη που προκλήθηκε, δεν υπήρξε κίνδυνος ζωής προς τρίτους ή υλικές ζημιές στο κατάστημα.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο παραπάνω άντρας σε περιοχή της Χαλκιδικής και συνελήφθη.
Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αυτοσχέδιου μηχανισμού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού που υποδυόταν τον ιδιοκτήτη ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και αποσπούσε χρήματα από τους υποψήφιους πελάτες


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού που υποδυόταν τον ιδιοκτήτη ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και αποσπούσε χρήματα από τους υποψήφιους πελάτες
Μέχρι στιγμής, προέκυψε ότι κατάφερε να αποσπάσει χρήματα από 5 άτομα σε περιοχές της Πέλλας
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας απειλές, απαίτησε χρήματα από 2 άτομα που τα όφειλαν σε 73χρονο ημεδαπό
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, που υποδυόταν τον ιδιοκτήτη ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και αποκόμιζε χρηματικά ποσά από υποψήφιους πελάτες.
Ειδικότερα, από αρχές Ιουλίου, ο 39χρονος παρουσιαζόταν στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας της Πέλλας ως ιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και έναντι μηνιαίου χρηματικού αντιτίμου, παρείχε υπηρεσίες επιτήρησης και φύλαξης κινητών ή ακίνητων περιουσιακών αγαθών και εγκαταστάσεων, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, καθώς και την απαιτούμενη άδεια εργασίας .
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 39χρονος κατάφερε με τον παραπάνω τρόπο δράσης να αποκομίσει από συνολικά 5 άτομα, ηλικίας 29 έως 55 ετών, το συνολικό ποσό των 1.200 ευρώ.
Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος ενεργώντας για λογαριασμό 73χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε παράνομη βία, πριν περίπου μία εβδομάδα σε περιοχή της Πέλλας, απείλησε την σωματική ακεραιότητα δύο ημεδαπών, ηλικίας 41 και 64 ετών, προκειμένου να αποπληρώσουν οικονομική οφειλή τους.
Σε έρευνα που ακολούθησε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας στην οικία του 39χρονου καθώς και σε όχημα ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· 2 πόρτες οχήματος που έφεραν αυτοκόλλητα με διακριτικά της υποτιθέμενης εταιρείας,
· 144 διαφημιστικές κάρτες με την επωνυμία της «μαϊμού» εταιρείας,
· μαγνητικός φάρος οροφής οχήματος και
· άλλα αντικείμενα που σχετίζονταν με την παράνομη δραστηριότητα του.
Πλέον των ανωτέρω κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 39χρονος ως μέσω τέλεσης της παράνομης δραστηριότητάς του.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν επιπλέον παθόντων .
Σημειώνεται ότι ο 39χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για διάφορα ποινικά αδικήματα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία που περιλαμβάνει τα αδικήματα της απάτης, απόπειρας παράνομης βίας, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας για τη ρύθμιση θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών


Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στις (28-7-2015) στη Δράμα και την Ξάνθη, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 44, 36, 34 (άντρες) και 33 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα:
  •  Στις (28-7-2015) το μεσημέρι, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 34 και 33 ετών, διότι όπως προέκυψε, η 33χρονη διέθεσε, έναντι 10 ευρώ, στον 34χρονο ένα (1) δισκίο του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOXONE , το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του. Στην κατοχή της 33χρονης βρέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό και ένα (1) δισκίο του ίδιου φαρμακευτικού σκευάσματος.
  • Στις (28-7-2015) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  •  Στις (28-7-2015) το απόγευμα, στο Δροσερό Ξάνθης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και ο 44χρονος για κλοπές.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα,
 τα μέλη της οποίας προέβαιναν
 σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν
 και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους
Συνελήφθησαν τέσσερα (4) μέλη της ομάδας και εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) περιπτώσεις
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους.
Συνελήφθησαν στις 25-7-2015 το πρωί στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε συνεργασία με το Τ.Α. Χαϊδαρίου, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 53χρονος υπήκοος Ουκρανίας και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν εντός οικοπέδου στην περιοχή να αποσυναρμολογούν φορτηγό – γερανοφόρο ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο είχαν αφαιρέσει στις 22-7-2015 από την περιοχή του Ωρωπού.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Χαϊδαρίου, οι συλληφθέντες, το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει πέντε (5) κλοπές Ι.Χ. φορτηγών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κατοχή όπλων και κλοπές από οικίες

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κατοχή όπλων και κλοπές από οικίες
Κατασχέθηκαν ένδεκα (11) κυνηγετικές καραμπίνες, δύο (2) πολεμικά τυφέκια και πλήθος φυσιγγίων
Στο πλαίσιο στοχευόμενης έρευνας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν στις (27-7-2015) το πρωί, στην περιοχή του Ζεφυρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 16, 30 και 39 ετών, για κατοχή όπλων και κλοπές από οικίες.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα στον προαύλιο χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας στην περιοχή, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε, με τη χρήση σκαπτικού μηχανήματος, εκσκαφή σε βάθος 1,5 μέτρου, βρέθηκαν τυλιγμένα σε σακούλες και σεντόνια:
  • Ένδεκα (11) μονόκανες κυνηγετικές καραμπίνες.
  • Δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου kalashnikov με τρεις (3) γεμιστήρες.
  • (435) φυσίγγια πολεμικού όπλου.
  • (297) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
  • Μία (1) ζώνη – φυσιγγιοθήκη με (26) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κάτοχοι των ανωτέρω όπλων και φυσιγγίων είναι οι τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε είχαν διαπράξει δύο (2) κλοπές από οικίες στον Ωρωπό και του Παπάγου, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει δύο (2) από τις καραμπίνες που ανευρέθησαν, τρία (3) πιστόλια και κοσμήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία Κατασχέθηκε πάνω από μισό κιλό κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, χρήματα κ.α.

Συνελήφθη ένα άτομο
 για ναρκωτικά στη Μεσσηνία
Κατασχέθηκε πάνω από μισό κιλό κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, χρήματα κ.α.
Συνελήφθη, στις (27.7.2015) το πρωί, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 26χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:
  • Ποσότητα κάνναβης, βάρους -640- γραμμαρίων.
  • Ζυγαριά ακριβείας.
  • Το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ και -15- LEU Ρουμανίας.
  • Κινητό τηλέφωνο.
  • Αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία και την διακίνηση των ναρκωτικών
Επιπλέον, ο 26χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία, περιλαμβάνει ακόμη ένα (1) άτομο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη ημεδαπή για ληστεία σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας


Συνελήφθη ημεδαπή για ληστεία σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας
Συνελήφθη, στις (27-07-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, μία 34χρονη ημεδαπή, η οποία διέπραξε ληστεία σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ η 34χρονη μετέβη σε κατάστημα 29χρονης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της, αλλά και την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (215) ευρώ περίπου.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα τη σύλληψη της 34χρονης.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην νόμιμη δικαιούχο, καθώς και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την τέλεση της ληστείας.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Τζωρτζίνα Καραχάλιου - Επιμένω Να Θυμάμαι... / Epimeno Na Thimame






Μουσική: Τζωρτζίνα Καραχάλιου, JP
Στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη
Ενορχήστρωση: JP

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Πλήκτρα: JP
Κιθάρα: Παναγιώτης Βουνάτσος 
Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου 
Τύμπανα: Δημήτρης Αντωνιάδης

LYRICS
Τόσους καιρούς που προσπαθώ να σε ξεχάσω
ξαναγυρίζω στης ψυχής μου την πατρίδα
φιλάω τον τόπο που περνούσες Βήμα_Βήμα
μα της μορφής σου δεν αγγίζω πια το σχήμα

Το ίδιο σώμα να ζητάω το ίδιο στόμα
να κοιμηθώ στην ίδια Αγάπη επιμένω
περαστικός από το χτες και το παρόν μου
Νιώθω να καίγονται οι λέξεις στο μυαλό μου

Επιμένω να θυμάμαι… 
τα κορμιά μας στη σιωπή
τ’ άρωμα σου στον αέρα
της ανάσας σου τον ήχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα 
να παλεύουνε στον τοίχο 
στης ανάσας σου τον ήχο 

Ξαναγυρίζω στης ψυχής μου την πατρίδα 
και μια ερώτηση με πήρε και με λειώνει 
γιατί φυσάει τέτοιος Νοτιάς, Έρωτας Λίβας
γιατί σταγόνες μοναξιάς να ξημερώνει

Επιμένω να θυμάμαι… 
τα κορμιά μας στη σιωπή
τ’ άρωμα σου στον αέρα
της ανάσας σου τον ήχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο

Επιμένω 

δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
τα κορμιά μας στη σιωπή
τ’ άρωμα σου στον αέρα
της ανάσας σου τον ήχο

Επιμένω να θυμάμαι… 
δυο σκιές από κεριά 
με τα χείλη πυρωμένα
να παλεύουνε στον τοίχο
στης ανάσας σου τον ήχο

Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για παράνομη διακίνηση δύο αλλοδαπών


Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για παράνομη διακίνηση δύο αλλοδαπών
Συνελήφθη, στις (27-07-2015) το βράδυ στο Καλπάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση δύο αλλοδαπών, μη νόμιμων μεταναστών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 28 και 26 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

MHN AΡΓΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ NEW SONG PROMO




ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ==ΣΤΙΧΟΥΣ

ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ

ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΡΕΜΙΧ..ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού στη Φλώρινα για πλαστογραφία


Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού στη Φλώρινα για πλαστογραφία
Στις (27-07-2015) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό για πλαστογραφία πιστοποιητικών .
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του στη Βεύη Φλώρινας βρέθηκαν στην κατοχή του μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
  • λευκές κόλλες και υπεύθυνες δηλώσεις με εντυπώματα σφραγίδων δικηγόρων,
  • δύο (2) σφραγίδες εταιρειών,
  • δύο (2) ασυμπλήρωτες βεβαιώσεις του Δήμου Μελίτης Νομού Φλώρινας που έφεραν την στρογγυλή σφραγίδα του Δήμου Μελίτης,
  • μία (1) άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου ημεδαπού,
  • δύο (2) ατομικά συνταγολόγια αλλοδαπών,
  • ένα (1) πιστοποιητικό εκδοθέν από Αλβανικές αρχές,
  • ένα (1) ληγμένο διαβατήριο Αλβανίας και
  • ένα (1) πλαστό αποδεικτικό πτυχίου.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
 και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στις (27-7-2015) το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι σε έρευνες που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του και σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, εντόπισαν και κατέσχεσαν:
  •  3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,5 έως 4 μέτρα
  •  1 κλώνο φυτού κάνναβης
  •  1 αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.