Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το Νο 21...τελικα κυνηγαει τα ΚΤΕΛ της Ελλαδας!!!!!!!!

                           Το Νο 21...τελικα κυνηγαει τα ΚΤΕΛ της Ελλαδας!!!!!!!!

                               ΣΤΟΥΣ 21 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

                             21 ηταν και οι μαθητες στα Τεμπη

Σε σκασμένο λάστιχο οφείλεται πιθανότατα η ανατροπή του λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην Πάτρα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις...
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας Ανδρέας Μανωλόπουλος, ανέφερε πως ο οδηγός του λεωφορείου είναι πολύ έμπειρος και εργάζεται σε αυτή τη δουλειά για πολλά χρόνια και μάλιστα σχολίασε χαρακτηριστικά «ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα».
Στο μεταξύ, στους 21 ανέρχονται οι τραυματίες από το τροχαίο, ευτυχώς όλοι με ελαφρά τραύματα. Πολλοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας, ενώ οι υπόλοιποι δέχθηκαν επι τόπου τις πρώτες βοήθειες.

Καλή επιτυχία!!!!!!


Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΟ DIAVATAKIS WEB RADIO
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ
 ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΣΑΚΗΣ ΑΡΩΝΗΣ.... ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ

ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ..ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ή ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΣ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ????!!!!!

12 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!!!!!!!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ
 ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!!!!!!!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
παρακατω εχει το σημα του face

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΤΖΙΒΑΕΡΙ -με τη φωνή της Κυριακής (Κυριακή Δερέμπεη)

Μια συγκλονιστική, μαγική και συγκινητική ερμηνεία από ένα μικρό κορίτσι. Η 15άχρονη Κυριακή Δερέμπεη, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά σε ηλικία 13 χρόνων... Ένα μικρό παιδί, ένα «παιδί - θαύμα» όπως την χαρακτήρισαν, κατέπληξε με την ωριμότητα και γλυκύτητα της φωνής της και συνεχίζει τη μουσική του πορεία στο πλευρό των καταξιωμένων καλλιτεχνών της παραδοσιακής μουσικής με σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη. Έχει συνεργαστεί με το Μανώλη Μητσιά, την Ελένη Βιτάλη, τον Ορχάν Οσμαν κ.α. καλλιτέχνες. Επίσης μαθαίνει μπουζούκι, πιάνο και ούτι, σπουδάζει βυζαντινή μουσική ενώ μελετά το κλασσικό και παραδοσιακό τραγούδι. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ανήκει στη 5η γενιά προσφύγων, από Πόντο από την πλευρά της μητέρας της και Ανατολική Θράκη και Κωνσταντινούπολη από την πλευρά του πατέρα της. Κατάγεται από οικογένεια μουσικών της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και ιεροψαλτών. Ο παππούς της, υπήρξε καθηγητής βυζαντινής μουσικής (Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης) και δεξιός ψάλτης στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, από τον οποίο επηρεάστηκε και από πολύ μικρή πήρε τις βάσεις στην εκκλησιαστική βυζαντινή μουσική. Επηρεάστηκε πολύ από τον Χρόνη Αηδονίδη, τον οποίο θεωρεί δάσκαλο και οδηγό στη μουσική της πορεία. Όνειρό της, να βάλει κι αυτή ένα λιθαράκι στο χώρο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Πιστεύει πως η ενασχόλησή της με τη βυζαντινή μουσική, είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με το Θεό, πως όλα τα χαρίσματα πηγάζουν από το Θεό. Αυτός τα προσφέρει στον άνθρωπο και Αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να τα πάρει από τον άνθρωπο που τα κατέχει. Πάντα έχει ως κέντρο και ως βάση το λόγο, τη διδασκαλία και το θέλημα του Θεού, στη μουσική της πορεία και γενικότερα στη ζωή της.


Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Διαβάστε την Δήλωση Σκουμπόπουλου για την απόρριψη της ενστάσεώς του!!!



Με την υπ’ αριθμ. 43/2014 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, η οποία δημοσιεύθηκε στις 13.30 της 16ης – 5 – 2014, απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους η ένσταση του Συνδυασμού μας κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας με την οποία ο συνδυασμός μας δεν ανακηρύχθηκε για συμμετοχή στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Βέροιας της 18ης / 5 / 2014. Με την προαναφερόμενη απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας κρίθηκε ότι κατά το παρόν στάδιο της εκλογικής διαδικασίας και κατά μόνης της απόφασης ανακήρυξης των υποψηφίων συνδυασμών και συμβούλων δεν προβλέπεται η άσκηση κανενός ένδικου βοηθήματος. 

Μόνη τέτοια δυνατότητα κατά την ίδια απόφαση προβλέπεται ως προς την προσβολή δι’ ενστάσεως της απόφασης ανακήρυξης των επιτυχόντων συνδυασμών κατά της οποίας δύνανται να προβληθούν και πλημμέλειες της απόφασης ανακήρυξης.

Δυστυχώς, με την ανωτέρω απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας διατηρείται η αναστάτωση 109 υποψηφίων, των οικογενειών τους και του εκλογικού σώματος, ενώ τίθεται εν αμφιβόλω το κύρος της όλης εκλογικής διαδικασίας, μετατιθέμενου του ελέγχου της νομιμότητος και βασιμότητος της απόφασης ανακήρυξης των υποψηφίων μετά την έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων και με ενδεχόμενο ανατροπής αυτών.

Η δογματική προσήλωση στο αλλοπρόσαλλο και ασαφές «γράμμα» του καλλικρατικού κατασκευάσματος δεν επιτρέπει στον πανέτοιμο συνδυασμό μας να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου.

Ένας καθ’ όλα νόμιμος συνδυασμός 109 πανάξιων συμπολιτών τίθεται εκτός της εκλογικής μάχης, όχι με την ψήφο του λαού, αλλά εξ αιτίας μιας στρεβλής και στείρας ερμηνευτικής εκδοχής, που γαντζώνεται στην ρευστότητα και την πασίδηλη προχειρότητα της καλλικρατικής νομοθεσίας.

Ευχαριστούμε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που αγκάλιασαν την
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, και με πολλούς τρόπους εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους στην κοινή μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους, που άντεξαν σε ποικίλες πιέσεις, και στελέχωσαν τα ψηφοδέλτιά μας, με μοναδική φιλοδοξία την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο και στο Δήμο μας.

Αυτή η προσφορά αποτελεί για μας στάση και οδηγό ζωής, πυξίδα κοινωνικής και ιδιαίτερα δημοτικής δράσης. Και επειδή η συμμετοχή σε μια εκλογική διαδικασία ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός για κανένα μας, μ’ αυτή την πυξίδα θα συνεχίσουμε την πορεία μας κάτω απ’ τα αστέρια της
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ. Τα αστέρια της πίστης, της ελπίδας, της σοφίας, της αγάπης για τον τόπο μας, και του πάντα ζωντανού οράματός μας για ένα καλύτερο αύριο.

Έγινε της Πέμπτης στο Νότα Νοτε!!!